Anatominen malli

Anatominen malli suosittu on meidän Spine malli 

Kun opettajat ovat niiden anatomia oppitunnit elävämpiä, se on hyvä idea käyttää anatomisia malleja. Usein anatominen opetus oppikirjoista täydennetty esimerkkejä. Kalvot tai muuta graafista aineistoa. Vaikka tämä seikka on hyvä, niin se ei ole niin hyvä ja innostava kuin fyysinen anatomia malleja käsissään.

Anatomiset mallit, opiskelijat voivat nähdä, koskettaa ja tuntea rakenteiden ja elimet, jotka ovat opettaneet ja tuntoon kokemus parantaa oppimista. Otetaan esimerkiksi. klassinen koulutus sydämen, jossa kuvia ja kirjoja ei ole hyvä visualisoida sydämen monimutkainen kolmiulotteinen rakenne ja monet verisuonet, sydämen kammiot, kammiot ja venttiilit.

Anatominen sydämen mallia sellaisenaan. SL30 tulee käsitys sydämen anatomian merkittävästi kevyempi ja opiskelijat hyötyvät pysty pyörimään, kiertää ja tutkia sydän kaikista kulmista.

Toinen esimerkki on yleinen käsitys kehon järjestelmiin, erityisesti sisältää ruoansulatuskanavan, karssystem, virtsateiden ja hermosto mm. Selityksiä ja opettaa heille, on hämmästyttävää torso malleja tai elin nuket, jossa kaikki elimet voidaan nähdä, koskettaa ja opetetaan systemaattisesti yhteydessä. Esimerkiksi. vartalo A310 malli näyttää anatomian yksityiskohtaisesti ja tekee anatomia opetus ja inspiroiva entistäkin houkuttelevampi opiskelijoille.

Lue lisää eduista anatomisia malleja Swehealth