× Tuotetta ei voi enää tilata

Aivot kuori luonnollinen koko 8 osa

5-osainen aivomalli, joka toimitetaan kolmiportaisessa kuorihameessa Euroopan alkuperää olevan kallon jälkeen. Yhdistelmä on mielenkiintoinen kaikille, jotka käsittelevät aivojen anatomiaa, aivovaurioita ja potilaskasvatusta. Aivojen mallista …

Halvin toimitus alkaen 6 €
Koodi: 1020162
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

214 €
Verollinen
st

5-osainen aivomalli, joka toimitetaan kolmiportaisessa kuorihameessa Euroopan alkuperää olevan kallon jälkeen. Yhdistelmä on mielenkiintoinen kaikille, jotka käsittelevät aivojen anatomiaa, aivovaurioita ja potilaskasvatusta.

Aivojen mallista

5-split malli vasemmalla pallonpuoliskolla osassa ja oikeassa puolipallossa, joka on jaettu pikkuaivoon, ajallinen niskakyhmy, aivorunko, parietaalinen etusuoja. Malli on syvä pään aivokuoressa ja näyttää kauniilta. Malli valetaan oikean aivojen valmistuksen jälkeen ja on siksi hieman pienempi kuin keskimääräinen aivokoko. Aivot pidetään yhdessä magneettien kanssa ja niitä on helppo käsitellä käytännössä.

Brain-mallia voi ostaa myös erikseen, etsi mallia 1000226.

Tietoja kallosta

Nosturia kutsutaan siirrettäväksi ja irrotettavaksi alalevyltä ja irrotettavasta kalloalustasta. Nosturilla on selkeät ompeleet ja antaa hyvän käsityksen nosturin topografiasta. Malli on valmistettu saksalaisesta 3B: stä ja se on sama kallo, jota käytetään 3B-luurankoissamme.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita