Brain malli kahdeksassa osassa

Denna åttadelade hjärnmodell visar hjärnstammen i två delar, lillhjärnan i 2 delar, 2 delar med samlad frontal, parietal lob och två delar med temporallob. Visning av strukturer som corpus callosum, hippocampus, kranialnerver är tydligt …

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: A617
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

162 €
Verollinen

Verrattuna muihin valikoimassamme oleviin aivomalleihin, tällä mallilla on luonnollisin näköinen pinta, joka on molemmat suhteellisen kiiltävä ja jolla on pienet ohuet verisuonet aivojen käämien välisissä urissa. Se voidaan jakaa kahdeksaan osaan, ja siksi voidaan helposti nähdä aivojen sisäiset rakenteet. Malli on halpa vaihtoehto aivojen malleillemme korkeammissa hintaluokissa.

Malli on valettu tukevasta kovasta muovista. Toisin kuin monissa muissa aivojen malleissa, jotka on valettu joustavaan, onttoon muoviin, tämän mallin materiaalia ei voida puristaa eikä muuttaa. Jotkut ihmiset luultavasti ajattelevat, että se ei ole niin mukava koskettaa ja työskennellä, toisten mielestä sillä ei ole merkitystä.

Kahdeksan osaa pitävät yhdessä pienet, huomaamaton magneetti. Aivojen eri alueilla on värisävy ja alla voit lukea anatomisista yksityiskohdista, kuten. limbinen järjestelmä. Malli on vähän pienempi kuin aikuisen aivot. Mitat ovat 11 x 12 x 15 cm. Se painaa 700 grammaa ja tulee valkoiseen irrotettavaan tankoon, joka on myös erittäin tukeva.

Tärkeät anatomiset rakenteet on numeroitu malliin. Ostos sisältää yleiskatsauksen nimeämisestä, vertaa mainittuja numeroita. Nimetään vain englanniksi

Huom. Numerointi ja nimeäminen ovat ohjeellisia. Siksi, ole kriittinen, koska yhden anatomisen rakenteen puhe voi sijaita toisen rakenteen rajalla

Anatomisesti malli näyttää ihmisen aivot, jotka voidaan jakaa aivoihin, pikkuaivoihin ja runkoon (truncus encephali).

 

Nämä kolme rakennetta erotetaan selvästi eri värisävyillä ja harmaan ja valkoisen aineen välinen ero näkyy selvästi tässä mallissa.

 

Isossa aivoissa (telenkefaloni ja diencephalon) näet ennen kaikkea aivokierrokset sekä talamuksen ja hypotalamuksen (ja aivolisäkkeen).

Selväätissä näet vermissä cerebellin ja pikkuaivojen pallonpuoliskot (hemisperium cerebelli).

Aivokanta osoittaa kolme osaa (keskusaivo, aivosilta ja pidentynyt ydin) ja kallonhermojen juuret (joita kutsutaan myös aivohermoiksi).

Muut rakenteet, kuten esim. aivoholvi, varmistus, osa kammiojärjestelmästä ja kaksi ensimmäistä kallon hermoa (haju- ja näköhermo), jotka eivät ole peräisin aivokannasta.

 Vasemmalla olevilla kuvilla näkyy, miten malli voidaan jakaa kahdeksaan osaan. Tällä tavalla voidaan tutkia aivojen sisäisiä rakenteita. Useat rakenteet nähdään kolmiulotteisesti.

Numerointi näkyy mallin vasemmalla puolella, kallon hermot ovat kirkkaat voimakkaasti keltaisella värillä ja yleensä näet pienet ohuet verisuonet sekä mallin pinnalla että joillakin sisäisillä rakenteilla.

Limbinen järjestelmä

 

Monet asiakkaamme kysyvät limbaalisesta järjestelmästä ostaessaan aivojen malleja. Siksi tämä kuvaus.

 

Limbinen järjestelmä kattaa keskushermoston (CNS) erilaiset anatomiset rakenteet ja on ensisijaisesti vastuussa tunnetoiminnoista, kuten ahdistus, aggressiivisuus, mieliala, muisti ja sosiaalinen sopeutumiskyky. Siksi kliinisesti se liittyy usein psykiatrisiin häiriöihin.

 

Limbinen järjestelmä sisältää amygdala, hippokampus, gyrus parahippocampalis, hypotalamus, fornix, corpus mammillary, prefrontaalinen aivokuori ja aivorungon monoaminerginen järjestelmä. Luettelo on vähän pidempi - etenkin koska lukuisat kuituliitännät yhdistävät limbaaliset rakenteet. Monet asiakkaat vaativat erityisesti amygdalaa ja hippokampusta (siksi heidät mainitaan ensin tässä osiossa).

Huom. Tässä mallissa näet hippokampuksen ja jotkut muut limbiset rakenteet, kuten. fornix - mutta ei amygdala.

Amygdala i on mukana ahdistuneisuudessa ja henkisten vaikutelmien emotionaalisessa värjäyksessä. Se on mantelinmuotoinen ydin hippokampuksen etuosassa ajallisen keulan eturintamassa (amygdala ja hippokampus ovat siten erillään.)

Hippokampus on mukana muistissa. Se on epäsäännöllinen kiertynyt rakenne ajallisen kehyksen mediaaliosassa.

Koska amygdala on hippokampuksen ETU (siten edelleen eteenpäin "otsaa kohti"), molemmat näistä rakenteista voidaan nähdä vain aivojen mallissa, jos malli käsittää ainakin kaksi etuleikkausta ajallisen keilan läpi - tai jos aivojen malli on osittain läpikuultava (etuosa vastaa jonkin verran yhtä viilto "korvasta korvaan").

Emme ole vielä nähneet aivojen mallia, jotka näyttäisivät kaksi leikettä ajallisen keilan läpi - niin, että sekä amygdala että hippokampus ovat näkyvissä. Toisaalta valikoimassamme on aivojen osittain läpinäkyvä malli, joka näyttää molemmat rakenteet - korkeimmalla hintaluokalla. Katso malli täältä: LINK

 

Kaikki aivomallimme voidaan jakaa eri osiin. Kaikki mallit (sekä koulutusväreillä että ilman), jotka voidaan jakaa neljään tai useampaan osaan, osoittavat hippokampuksen. Lisäksi melkein kaikissa näissä malleissa hippokampus on numeroitu ja nimetty yleiskatsauksessa, joka voidaan ladata aivomallien tuotekuvauksista. Tämä koskee myös tätä aivomallia.

Kaikki aivomallimme voidaan jakaa eri osiin. Kaikki mallit (sekä koulutusväreillä että ilman) ovat ka

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita