Hjärtmodell med vänsterkammarhypertrofi og belastning

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: 1000261
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
130,81 €
Verollinen: 25,32 €
st

Letar du efter en hjärtmodell som illustrerar långtidseffekten av patologiskt förökad hjärtaktivitet så rekommenderar vi denna.

Modellen är något mindre än ett naturligt hjärta. Den främre delen av hjärtat är avtagbar, så man kan se insidan av hjärtat. Modellen levereras på en avtagbar bas och har måtten 12 x 12 x 14 cm.

Anatomiskt visar hjärtmodellen de 4 hålrummen, auriklarna, hjärtats blodförsyning (artärer och vener), de 4 klaffarna (fick- och segelklaffar), början av blodkärlen som för blod till och från hjärtat samt hjärtats struktur (endo-, myo-, och perikardium). Hjärtats retledningssystem ses ej.

Kliniskt är denna modellen speciell då den illustrerar konsekvenserna av sjukdomar som högt blodtryck och aortastenos. Muskelväggen (myokardiet) i vänster ventrikel (kammare) är betydligt tjockare än normalt (kallas hypertrofi). Apex (hjärtats spets) är avrundad.

Modellen är också perfekt att använda för att förstå aortastenos eftersom den illustrerar aortaklaffen samt aorta ascendens.

OBS: Om du letar efter en hjärtmodell som illustrerar hjärtats klaffar med många extra detaljer rekommenderar vi i stället vår hjärtmodell som kallas ”Hjärtmodell med fokus på klaffarna och avgjutet efter ett äkta hjärta”, som dock inte visar något patologiskt.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita