Tuotetta ei voi enää tilata

Käsin maalattu sydän malli - INCORPORATED

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: 1000268
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
459,01 €
Verollinen: 88,84 €
st

Tämä sydämen malli on käsinmaalattu ja kaksi kertaa luonnollisen sydämen koko. Mallissa on sekä sisä- että ulkopuolelta enemmän "elinvoimaa", inspiroivaa ja hienompaa kuin halvempia malleja.

Mallissa kammioiden (sydämen kammiot) ja sydänlihaksen (sydänlihaksen) monimutkainen rakenne on hyvin selkeä. Malli toimitetaan irrotettavassa alustassa ja on kooltaan 32 x 18 x 18 cm.

Tärkeitä anatomisia rakenteita on numeroitu mallilla ja nimetty mm. Latinan nimi yhteenvedossa. Voit ladata ja tulostaa yleiskuvan tanskaksi ja latiksi verkkosivustomme kautta - katso tuotekuvaa vasemmalla.

Anatomisesti näyttää sydän malli on ensisijaisesti neljä onteloita (eteiset ja kammiot), auriklarna, sydämen blodförsyning (valtimoiden ja laskimoiden), neljä läpät, alussa verisuonia, jotka kuljettavat verta ja sydämestä, ja hienoja yksityiskohtia, jotka osoittavat sydämen rakenteen (endo- , myo ja perikardium). Sydän oikeusjärjestelmää ei näy.

Vanhemman nähdään sydämen rakenne koostuu kolmesta kerroksesta: sisäkalvon (ohut endotelklädd sidekudos), sydänlihaksen (paksu lihakset) ja epikardiumin kuin erittäin vakavien kalvo. Kammiot ovat erityisen monimutkainen rakenne, koska sydänlihaksen rakenne lihasten lihasten nippuja, jotka kulkevat alas (ja takaisin) on kierre muotoja. Tämä johtaa kammioiden lyhentämiseen supistumisen aikana (kun sydän pumppaa).

Jos valitset sydänmallin etupuolelta, kammion kompleksinen lihasten rakenne näkyy selvästi. Lisäksi kammiot sisäpinnat koostuvat pullistumia lihasten rakenteiden (trabekkelien carnae) risteävät eri kulmissa.

Kaksi AV-venttiiliä (välillä eteisten ja kammioiden) ovat sitoutuneet nystylihakset kammioissa, ja tämä näkyy hyvin selvästi mallissa.

Kliinisesti tämä malli ei osoita mitään patologista (sairautta), mutta sitä voidaan käyttää korostamaan monia sydänsairauksia, kuten läpäisytaudit, tulehdus ja ateroskleroosi ja verihyytymät.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita