Laajennettu strub-malli

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: A440_
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

142 €
Verollinen
st

Tämä suurennettu ja pedagoginen kurkunpään malli, jossa on äänitaitoja, näyttää myös useita liittyviä kudoksia, kuten lihaksia, kilpirauhanen ja osan henkitorvesta.

Kurkunpaino painaa 800 grammaa ja korkeus 20 cm. Se näyttää kudokset kaksinkertaisesti normaalikokoisina ja voidaan jakaa viiteen osaan (katso vasemmalla olevat kuvat ja lue lisää alla). Se tulee ilman jalustaa.

Lähes kaikki mallin anatomiset rakenteet on numeroitu ja nimetty alun perin englanniksi. Olemme parantaneet sitä niin, että nimet näkyvät latinaksi ja mahdollisesti. Tanskalainen erityisrakenne, kuten "väärä" äänen huuli. Voit ladata ja tulostaa yleiskatsauksen verkkosivustoltamme - katso vasemmalla olevat tuotekuvat.

Anatomisesti kurkunpään malli näyttää pääasiassa kurkun (kurkunpään) kurkun rustoilla (sininen väri), kurkunpään lihaksilla (ruskea väri) ja kurkun verisuonistoilla ja hermoilla (punaisella ja keltaisella). Malli näyttää myös kaksi sulkumekanismia, jotka ovat kurkunpään (epiglottis) ja äänen taitokset (plicae vocales) sekä molemmat nivelet (articulatio cricothyroidea ja cricoarytenoidea).

Mallin oikealla puolella kilpirauhanen näkyy oranssina (kilpirauhanen), joka edessä peittää kurkunpään alaosan ja henkitorven yläosan. Sininen henkitorvi muodostaa mallin alaosan ja nähdään tyypillisillä "hevosenkengän muotoisilla" rustorenkailla. Kilpirauhasen takana on 2 lisäkilpirauhanen (yleensä ihmisiä on neljä).

Kurkunpään yläpuolella kielen luu näkyy hiekanvärisenä (os hyoideum), lihaksina jne. Vaikka kurkunpäätä ei ole rajattu mallin takaosaan, voit silti tuntea / kuvitella osan tästä pystysuorasta putkesta.

Malli voidaan jakaa 5 osaan seuraavasti:

Malli voidaan jakaa "keskeltä" ylhäältä alas (kielen luusta mallin henkitorven alapäähän)

Jos malli jaetaan edellä mainitulla tavalla, oikea osa voidaan jakaa myös kilpirauhasen alareunaan

Lisäksi kaksi lihaksia voidaan poistaa mallin vasemmalta puolelta (m. Thyrohyoideus ja m. Cricothyroideus)

Liikkeessä kurkunpään malli ei ole joustava. Et voi näyttää liikkeitä molemmissa nivelissä.

Kliinisesti mallia voidaan käyttää ymmärtämään monia sairauksia, kuten epiglottitis, äänijohdon polyypit, nodulaarinen struuma, kurkunpään turvotus ja syöpä.

Lisäksi kaulamallia voidaan käyttää mittausmenetelmän ymmärtämiseen

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita