Täydellinen ja erotettavissa oleva malli hengityselimistä

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: A430
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

208 €
Verollinen
st

Tämä täydellinen malli näyttää käytännöllisesti katsoen koko hengitysjärjestelmän suhteista muihin elimiin, kuten sydämeen, ruokatorveen ja kilpirauhaseen. Mallin mitat ovat 26 x 40 x 12 cm. Se toimitetaan pysyvästi jalustalle asennettuna, mutta 6 osaa voidaan irrottaa.

Anatomisesti malli esittää erilaisia ​​elimiä kielen luusta kalvoon. Siksi malli näyttää koko hengityselimistön kurkun yläosaa lukuun ottamatta sekä nenän ja suun ontelot. 

Nämä 6 osaa ovat irrotettavissa: 

Kokonaisuus, joka koostuu kieliluusta, kurkunpään rustosta, pienestä palasta henkitorvesta, pienestä ruokatorven palasta ja joistakin niihin liittyvistä lihaksista ja kilpirauhasesta. Tämä yksikkö voidaan jakaa 2 osaan. 

Noin puolet jokaisesta keuhkosta.

Sydän (joka voidaan jakaa kahteen)

Mallissa on monia anatomisia yksityiskohtia. Esimerkiksi:

Mahdollisuus nähdä kurkunpään rusto henkitorven, ruokatorven ja kilpirauhasen suhteen 

Mahdollisuus nähdä henkitorvi, jakautuminen pääkeuhkoputkiin ja hengitysteiden oksat lohkossa ja segmentaaliset keuhkoputket vasemmassa keuhkossa

Rintaontelon verisuonet (hyvin yksityiskohtaiset keuhkoissa ja sydämessä)

Jaettava sydän, jossa on 2 venttiilijärjestelmää (kaikki 4 venttiiliä näkyvät), paksumpi lihasseinä vasemmassa kammiossa ja vihje sisäpinnasta eteisessä ja kammiossa

Koko kalvo sis. verisuonten ja ruokatorven kulku

Kliinisesti mallia voidaan käyttää keuhkosairauksien ymmärtämiseen. Esim. verihyytymät keuhkoissa, pneumotorax, obstruktiiviset keuhkosairaudet, keuhkoputkien ehkäisy ja keuhkosyöpä.

Lisäksi mallia voidaan käyttää myös sairauksien ymmärtämiseen muualla rintaontelossa ja kurkussa. Esim. sydänventtiilitauti, infektio ja veritulpat.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita