Nainen lantio, jossa on kaksi nikamata

Kvinnligt bäcken i mycket hög kvalitet. Bäckenet är sammansatt av individuellt gjutna ben som inkluderar: Os coccygis Os sacrum Os coxae (sammansmältning av ischi (sätesbenet), pubis (blygdbenet) och höftbenet (höftbenet) L4-L5 Detaljerna …

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: A219
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
114,50 €
Verollinen: 22,16 €

Tämä lantion malli näyttää naisen lantion sekä kaksi alaosaa lannerangan.

Malli on valettu lantion luonnollisessa koossa ja luiden yksityiskohdat ovat hyvät. Liitokset kootaan metallitangolla ja muttereilla. Etuosa (symphysis) liimataan edelleen ja koostuu pehmeästä silikonista. Nivelten kautta lantio voidaan haluttaessa erottaa. Alla voit lukea lisää lantion mitoista suhteessa lantion syntymäpolkuun.

Myymme sikiönukkeja, jotka on tarkoitettu syntymän valmisteluun. Istukan nukke (istukka) ja napanuora sopivat täsmälleen tähän lantion malliin siten, että lantio voidaan demosoida nukken kanssa syntymäpolkuna.

Anatomisesti malli näyttää naisen lantion. Kuten ihminen, lantio koostuu 3 rakennuspalikasta, jotka ovat 2 lonkkaluua ja krusifiksi. Malli näyttää myös 2 alaosan lannerangan. Kaiken kaikkiaan malli näyttää seuraavat luut:

Os coxae (2 lonkkaluua), joista molemmista koostuu

- Os ilium (suoliston / lonkan luu)

 - Os ischii (istuimen jalka)

 - Os pubis (häpyluu)   

Ristiluumme (sacrum) sis. os coccygis (häntäluu)

4. ja 5. lanneranka (lanne)

Luukudoksessa näkyvät tärkeimmät yksityiskohdat, kuten suuret solmut. Pienet yksityiskohdat, kuten linea glutaea, jätetään pois.

 Lantio syntymäpolkuna

Yleensä ilmoitetaan seuraavat 3 yhteysjohtoa:

- Conjugata vera (mittaa yleensä 11 cm naisen lantiossa)

- Halkaisijan kaltevuus (yleensä naisen lantiossa 12,5 cm) 

- Halkaisija poikittain (mittaa yleensä 13 cm naisen lantiossa)

Tässä lantion mallissa yllä olevat mitat ovat: vastaavasti 10,5 cm, 13 cm ja 14,5 cm.

Voidaan käyttää myös anteroposteriorin ulosmenon mittaa lantiosta, joka on etäisyys symphysis-takapään kärjestä. Tässä mallissa etäisyys on noin 11 cm (mutta se riippuu hännän luun sijainnista, koska se on liikuteltavissa).

Liikkuvasti, mallin liitokset on mainittava. Sekä SI-nivelet (articulatio sacroiliaca) että symphysis (symphysis pubica) pidetään yhdessä ruuvien ja mutterien avulla. Ne voidaan irrottaa helposti, joten liitokset voidaan myös "löysätä" ja siirtää. Symfyysi liimataan edelleen. Kiinteällä ääliöllä se voidaan silti löysätä (kun myös ruuvin mutteri on löysätty).

Ristiluun ja häntäluun (articulatio sacrococcygea) välinen liitos on erittäin joustava, koska häntäluu pidetään tiukasti upokkaissa elastista (joka ei ole kovin näkyvä) käyttämällä. Lisäksi häntäluu koostuu 2 osasta, jotka ovat myös liikutettavissa toisiinsa nähden, koska ne myös pitävät elastisia.

Kahden alaosan lannerangan nivelet (takapinnat ja nauhalevyt) eivät ole ollenkaan liikutettavissa.

Kliinisesti mallia voidaan käyttää syntymän valmistelun ja vastaavien yhteydessä. Lantion mallia voidaan käyttää myös ymmärtämään lantion murtumia, joissa on väärinkäyttöä, samoin kuin erityisiä sairauksia, kuten aksiaalinen spondylartriitti, johon sisältyy mukaan lukien SI-nivelet.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita