Akselimalli luonnollisessa koossa nivelillä

Modell av axelledet med ligament och labrum. Modellen är i naturlig storlek och illustrerar alla de viktiga ligamenten omkring axeln samt bicepsenen och labrum. Ligamenten är av ett lätt flexibelt material som kan böjas lite, men modellen är …

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: A201
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
105,49 €
Verollinen: 20,42 €
st

Anatomisesti olkapäämalli näyttää osan olkavartta, lapaluita ja kantapään luita - siksi myös olkapään ja akromioclavicular-nivelen. Käyttötarkoituksia. kumi näyttää mallisidokset, jotka kuuluvat kahteen niveleen. Lisäksi valmistaja on käyttänyt samantyyppistä kumia (ja samaa väriä) kuvaamaan olkapään nivelissä olevaa labrumia (valitettavasti ei nähty kuvissa) sekä m. Biceps brachii: n pitkiä hauislihoja.

Liikkeen osalta nivelmalli ei ole joustava, joten sitä ei voida käyttää akselin eri liikkeiden osoittamiseen. Pieni liike voidaan kuitenkin luoda vetämällä jaloja varovasti. 
Kliinisesti malli on ihanteellinen sellaisten häiriöiden ymmärtämiseen, kuten jäätynyt olkapää, nivelrikon nivelrikko, velan epävakaus ja hauisketjuntulehdus. Tietysti sitä voidaan käyttää myös halkeamien, kuvien ja nyrjähdysten ymmärtämiseen.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita