Joustava malli nivelsidet ja erittäin uskolliset jalat

Naturlig storlek, tillverkad av SOMSO-Plast. Följande rörelser är möjliga: lyft av armen (bortförande), svänga armen (anteversion), tillbakasving av armen (retroversion), inre och yttre rotation. Avtagbar från stativ med grön bas.

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: NS 53
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

217 €
Verollinen
st

Tämä malli olkapäästä ja siihen liittyvistä nivelsiteistä (nivelsiteistä). SOMSO-muovia valmistaa SOMSO, joka on maailmankuulu korkealuokkaisista, yksityiskohtaisista ja kestävistä tuotteistaan.

Mallin anatomiset rakenteet ovat kooltaan samanlaisia ​​kuin aikuisella. Sen paino on 0,65 kg ja sen mitat ovat 22 x 10 x 26 cm. Sen mukana tulee irrotettava jalusta. 

Anatomisesti olkapäämalli näyttää osan olkavarren luusta, lapaluusta ja rannekkeesta. Siten nähdään olkapään ja akromioklavisulaarinen nivel. Kumissa esitetään molempiin niveliin kuuluvat ligamentit. Luun rakenne on hyvin realistinen, ja siksi anatomiset "maamerkit" nähdään ulkonevina ja syvennyksinä erittäin selvästi.


Liikkeen kannalta malli on joustava, ja sitä voidaan sen vuoksi käyttää akselin liikkeiden, kuten sieppauksen ja pyörimisen, osoittamiseen.

Kliinisesti malli on täydellinen sellaisten sairaustilojen ymmärtämiseen, kuten jäätynyt olkapää, nivelrikko nivelrikko ja hartioiden epävakaus. Se on myös optimaalinen alueen murtumien ymmärtämiseksi ja proteesien asettamiseksi. Tietysti sitä voidaan käyttää myös ymmärtämään nivelten liukumista ja liitoksia. 

Jos etsit mallia, joka on optimaalinen sellaisten olosuhteiden ymmärtämiseksi, kuten impingement-oireyhtymä, rotaattorin mansetti ja hauisketjuntulehdus, suosittelemme tätä MALLIA, joka sisältää lihaksia.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita