Olkapäämalli lihaksilla ja nivelsiteillä

Axelmodell av mindre vuxen. Alla i relation till ligament och muskler är individuellt representerade. Levereras på en avtagbar sockel och informationskort med en bild av modellen och latinska namn. Kortet kan monteras på sockeln.

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: A201MU
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
74,55 €
Verollinen: 14,43 €
st

Tämä malli näyttää olkapään tärkeimmät lihakset ja nivelsiteet. Malli on pienentynyt hieman, mikä vastaa teini-ikäisen tai aikuisen kokoa, jolla on pieni ruumis.

Pakettiin sisältyy A5-kokoinen tietokortti. Se näyttää kuvan mallista, jonka linjat ovat mallin lihaksen ja lihaksen latinalaisen nimen välillä. 

Malli toimitetaan irrotettavalla jalustalla ja tietokortti voidaan asentaa jalustalle. 

Anatomisesti malli näyttää osan reidestä, lapaluista ja rannekkeesta. Siten nähdään olkapään ja akromioklavisulaarinen nivel. Jotkut olkahiveistä (nivelsiteet), osa m. Biceps brachii: n pitkästä hauisjänteestä ja rotaattorin mansetin 4 lihaksesta (m. Subscapularis, m. Supraspinatus, m. Infraspinatus ja m. Teres minor). 

Liikkeen kannalta malli ei ole joustava, joten sitä ei voida käyttää akselin erilaisten liikkeiden osoittamiseen. Mainittuja lihaksia ei voida vapauttaa mallista. 

Kliinisesti malli on täydellinen ymmärtämään impingement-oireyhtymää, rotaattorin mansettia ja hauisketjuntulehduksia. Sitä voidaan käyttää myös sellaisten sairaustilojen ymmärtämiseen, kuten jäätynyt olkapää, nivelrikko nivelrikko, hartioiden epävakaus, murtumat ja nyrjähdykset.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita