Jalka lihakset, verisuonet, hermot, nivelsiteiden kuusiosainen

Fot med muskler, blodkärl, nerver, ligament i sex delar Denna anatomiskt detaljerade modell av foten och underbenet kan separeras i sex delar för en detaljerad undersökning av fot och fotled. Fotskelettet demonstrerar inte bara ben utan också …

Halvin toimitus alkaen 8,44 €
Koodi: 1000360
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 2-3 viikkoa
323,43 €
Verollinen: 62,60 €
st

Denna anatomiskt detaljerade modell av fot och underben kan delas in i sex enskilda delar, vilket möjliggör en detaljerad undersökning av foten och fotleden. Fotskelettet demonstrerar inte bara benen utan även muskler, senor, ledband, nerver, artärer och vener på foten.

Man kan se benens extensormuskler på fotmodellen. Senorna kan följas i deras passage under de tvärgående och vertikala ligamenten, hela vägen till konsolen. Dessutom kan alla sensorfötter på foten ses. På fotens dorsala sida kan gastrocnemius muskeln avlägsnas. Fotens fot är representerad i tre skikt: det första skiktet visar flexor digitorum brevis. Denna muskel kan avlägsnas som visualiserar kvadratusplanten, senen hos flexor-digitorum longus och flexor hallucis. Det andra lagret är i sin tur också avtagbart för att visa ännu djupare anatomiska detaljer på foten. Modellen håller mycket hög kvalitet och köparen får mycket för pengarna. 

Anatomiskt sett innehåller modellen olika strukturer som ben, ledband, muskler, senor, artärer och nerver i både fotledssegmentet, på fotleden, i fotsonsolen och i tårna.

Fotmodellen innehåller verkligen många anatomiska strukturer - t.ex. följande:

 

Achillessenen och ett tvärsnitt av underbenets muskler (över ankelsregionen).

           Vidare kan man följa dessa muskels bilagor i foten på ett pedagogiskt sätt

Tarsal tunnel under flexor retinal axel på insidan av fotleden som innehåller senor, kärl och nerv

Muskler, senor, nerver och blodkärl på foten tillbaka

Den ytliga aponeuros plantarisen (fascia plantaris) samt musklerna i fotsålen som är uppdelade i respektive. den stora tånstugan, den centrala lodgen, den lilla tånstugan och spatia interossea

Ben, ledband, senor, kärl och nerver i tår (fördelat)

När det gäller rörelse är modellen inte flexibel. Modellen kan inte användas för att visa rörelser i fotleden.

Kliniskt är modellen idealisk för förståelse av störningar som akillessensbrott, hälspår / plantar fasciit och tarsaltunnelsyndrom.

Den här kompletta modellen är också idealisk för att förstå tånfrakturer, luxorier (gemensamma defekter) i tår och fotavvikelser som hallux valgus, hallux rigidus, hammaråt, plattfot, hulfod och metatarsus varus.

Modellen kan också användas för att förstå störningar som artros i foten (artros) och reumatoid artrit (reumatoid artrit).

OBS: Om du letar efter en komplett fotmodell som kan separeras i ännu fler delar och som kostar lite mindre, rekommenderar vi vår andra kompletta fotmodell. På denna modell numreras de anatomiska strukturerna och namnges i den medföljande översikten.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita