Joustava mini-luuranko 85 cm

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: A105H
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
149,56 €
Verollinen: 28,95 €
st

Skeleton malli mini

Mini-luuranko Swehealthista

Luuranko on valmistettu erinomaisesta laadusta ja yksityiskohtien taso on korkea. Lisäksi hinta on houkuttelevampi kuin koskaan. Luurangolla on enemmän yksityiskohtia kuin muut mini-luurankot ja useat asiakkaamme ovat ilmaisseet tyytyväisyytensä ostonsa kanssa.

Koska ainoa tässä hintaluokassa, luurankojen eri osat koostuvat erityisistä kuminauhoista, jotka mahdollistavat luonnolliset liikkeet ja poisto sekä poistaen kädet ja jalat. Runko-osassa näkyvät pienet yksityiskohdat, kuten nosturin ompeleet, jalkajalat, jalka jalka ja erilaiset tärkeät kohdat eri jaloilla. 


Lue Trine Rosenbergin suositus Rosenbergin instituutilta:

Olen jo jonkin aikaa saanut uuden skeleton eAnatomista oikeudenkäynnissä, ja päätelmäni on, että voin suositella tätä 85 cm korkeaa luurankoa.

Anatomisesti se on vilkas. Erityisesti selkärangan hermosto ja luuston herniation helpottavat hermoille kohdistuvien vaurioiden selittämistä osittain skolioosin (S-muotoisen) ja osittain liian suuren värähtelyn kautta.

Luurangolla on joustava selkäranka, asiakkaalle on paljon helpompi selittää, miten edellä mainitut vammat voivat vaikuttaa hermoihin ja aiheuttaa kipua selässä, pään, kaulan, jalkojen ja käsivarsien kohdalla.

Useissa KST-akatemian kursseissa (esim. Kurssi "Selkä ja kaula") opetuksessa käsitellään erilaisia ​​tekniikoita.

Vahingon, syyn ja oireiden välinen suhde muuttuu näkyvämmäksi ja helpottaa terapeuttien selittämään tilannetta asiakkaille.

Parhaat tervehdykset

Trine Rosenberg

Opettaja ja johtaja, KST Akatemia, Silkeborg

Liikkeen kannalta malli on erityisen joustava akseli- ja lonkaliitoksissa, mikä on epätavallista mini-luurankojen ja muiden luurankojen osalta tässä alhaisessa hintaluokassa. Muissa liitoksissa liikkuvuusmahdollisuudet ovat rajalliset, koska liitokset pidetään yhdessä metallin ja / tai muovin kanssa. Esimerkiksi polviliitosten pyörimistä ei voida havaita, vaikka sekä taivutus että jatke (taivutus ja venytys) ovat mahdollisia.

Olkapää side pidetään yhdessä kuminauhan kanssa. Kaikki nivelen luonnolliset liikkeet voidaan havaita, mutta eivät kokonaan elastisen pituuden vuoksi. Esimerkiksi iltaa ei voi nostaa kokonaan ilmassa (varsi voidaan poistaa vain 90 astetta, mikä vastaa "olkapään korkeutta").

Lonkkanivel on myös kiinni kuminauhalla. Toisin kuin olkapään liitos, kaikki luonnolliset liikkeet voidaan osoittaa täysin. Lisäksi reisiluu voidaan poistaa kokonaan ja nopeasti.

Luurankomallin tämän version selkäranka voidaan taivuttaa hieman - mutta vain alaosassa. Siksi sitä voidaan käyttää osoittamaan taipumista ja jatkoa ja sivuttaista taipumista alaosassa.

Kliinisesti luurankomalli on ihanteellinen monien luuston sairauksien, häiriöiden ja häiriöiden ymmärtämiseksi.

Rosenbergin instituutin Trine Rosenbergin suositus

 

"Olen jo jonkin aikaa saanut uuden luurankotestin ja päätelmäni on, että voin suositella tätä 85 cm korkeaa luurankoa.

Anatomisesti se on vilkas. Erityisesti selkärangan hermosto ja luuston herniation helpottavat hermoille kohdistuvien vaurioiden selittämistä osittain skolioosin (S-muotoisen) ja osittain liian suuren värähtelyn kautta.

Luurangolla on joustava selkäranka, asiakkaalle on paljon helpompi selittää, miten edellä mainitut vammat voivat vaikuttaa hermoihin ja aiheuttaa kipua selässä, pään, kaulan, jalkojen ja käsivarsien kohdalla. Useissa KST-akatemian kursseissa (esim. Kurssi "Selkä ja kaula") opetuksessa käsitellään erilaisia ​​tekniikoita.

Vahingon, syyn ja oireiden välinen suhde muuttuu näkyvämmäksi ja helpottaa terapeuttien selittämään tilannetta asiakkaille.

 

Parhaat tervehdykset

Trine Rosenbergin opettaja ja KST-akatemian johtaja, Silkeborg

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita