Luuranko, luonnollinen kooltaan 3B Scientific

Klassiska studie skelett från tyska 3B. Skelettet innehåller alla ben i kroppen individuellt, bl.a. sesam ben, hyoideum, fot och handlovsbenen.Skelettet är ett utmärkt val för studier och undervisning, hur många människor har att dela …

Halvin toimitus alkaen 8,44 €
Koodi: 1020171
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
425,70 €
Verollinen: 82,39 €
st

Söker du ett extra robust skelett på ett robust stativ i naturlig storlek och i en låg prisklass så är detta skelettet för dig.

Monterat på stativet är skelettet ca 177 cm högt. Det är gjutet i ett extra starkt plastmaterial och är därför perfekt att ha i t.ex. ett klassrum eller andra miljöer där din modell ska flyttas och röras mycket. Detaljnivån på benen är riktigt bra. I stort sett alla leder hålls samman av metallspännen/metall vilket begränsar rörelsemöjligheten av skelettets leder.  

Det robusta skelettet levereras på ett stativ av metall som nederst består av en 5-grenad fot med hjul. Liksom skelettet är stativet också mycket stabilt och hållbart och klarar av hårdhänt behandling.

En genomskinlig skyddspåse påse med i köpet. Skelettet levereras nästan helt monterat och et tar endast några få minuter att montera ihop de få delar som levereras separerade från varandra.

Anatomiskt visar skelettet alla kroppens ben (inkl. tungbenet och sesamben). Brosk i bröstkorgen samt tänder i över- och underkäke ses också.

Kraniet kan skiljas från resten av kroppen och delas i tre delar (översta delen av kraniet, underkäksbenet samt resten av kraniet).

Detaljeringsgraden på benen är hög. Stora som små anatomiska ”landmärken” visas – till exempel tuberculum majus och minus på humerus och linea aspera på baksidan av femur (lårbenet). Epifyslinjerna visas också på över- och underextremiteter (armar och ben).

Med tanke på att skelettmodellen tillhör den låga prisklass som den gör så ses imponerande många detaljer i benvävnaden. Strukturen i den är dock inte lika verklighetstrogen som till exempel detta skelett i en högre prisklass.

Rörelsemässigt är modellen inte särskilt flexibel. Eftersom alla leder sitter ihop med metallspännen/metall, är rörelsemöjligheterna begränsade. Till exempel kan flexion och extension (böj och sträck) men inte rotation ses i knäleden. 

Kliniskt sett är den robusta modellen ideell till förståelse av många sjukdomar där skelettet är inblandat. 

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita