Tuotetta ei voi enää tilata

Yksityiskohtainen luuranko malli tieteellisen Altay

Efter fyra års frånvaro, har Swehealth äntligen återfått skelettet från berömda Altay skelett modeller! Detaljrikedom , porportionerne och det sammanlagda värdet av detta skelett är riktigt bra. Skelett modell från Altay Scientific sticker …

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
327,73 €
Verollinen: 63,43 €
st

Efter avslutad lager i 4 år har Swehealth äntligen fått en massa de berömda Atlay-skelettmodellerna igen! Detaljerna och proportionerna i detta skelett är otroligt trevliga. 

Atlay Scientifics skelett skiljer sig från mängden när det avges av ett riktigt skelett, så att benytans ytor ser väldigt realistiska ut. 

Därför är ledade ytor, muskelvävnad och lim och andra saker mer uppenbara i denna skelettmodell än i andra inom samma prisklass.


Skelett modellen är perfekt för alla som kommer att lära sig om skelettanatomi och rörelseapparatur i allmänhet.

Skelettet levereras med axel- och höftfogar som redan är försedda med gummiband för god stabilitet, eftersom de oftast slits ut snabbaste. Du får skelettet omonterat, vilket innebär att skallen, armarna och benen ska placeras på resten av kroppen, som ska hängas på det medföljande stället. Det tar ungefär 10 minuter att montera delarna.

Anatomiskt visar modellen alla kroppens ben. Borstar i bröstet och tänderna i övre och nedre käften ingår också. Dessutom installeras 31 ryggnerven i gul färg.

Totalt sett är benkvaliteten mycket bra, och till exempel är knöl och depression i benvävnaden väldigt tydliga.

Rörelsemässigt är modellen mycket flexibel, även om metallpinnar i många leder begränsar rörelsealternativ. Till exempel kan rotation i knäleden inte påvisas, även om både flexion och förlängning är möjliga.

Ett unikt elastiskt och skalle system i axel- och axelblad ger möjlighet att visa rörelser i axel- och axelblad.

Det är också unikt att lårbenet sitter fast i skålen genom elastiken. Genom att göra det kan alla rörelser i höftledet, såsom bortförande och rotation, påvisas. Lårbenet kan också helt avlägsnas.


Kliniskt är denna modell idealisk för förståelse av sjukdomar relaterade till skulderbladets rörelser såväl som alla andra sjukdomar / sjukdomar i hela skelettet.


Vägledning i skelettets samling

1) Montera det svarta stativet genom att montera de 5 benen på uttaget och slutligen sätta in den svarta metallen i stickkontakten. Skruva muttern i den svarta pinnen och sätt skelettens torso på metallstaven. Byt muttern och dra åt den senare.

Montera övre och nedre extremiteterna (armar och ben) genom de tjocka elastikerna som redan är monterade i. överarm och höftskål.

Sladden till axelleden dras genom hålet i sockeln och sedan genom hålet i axelhöjd (spinae skulderbladet) som strängen "komma ut" på baksidan av skulderbladet, där stora vita lås ombyggnaden. Upprepa proceduren vid den andra axelleden.

 

Sladden till höftleden dras genom lårbenshuvudet och sedan genom höftbenet, där den vita låset återmonteras på insidan av hoftebenet.Gentag förfarandet vid den andra höftleden.

 

Montera skallen. Metallpinnen borde enkelt sättas ner i hålet på metallpinnen som ses av de övre kotorna.

2) Den lilla vita låsen avlägsnas från den tunna nylonkabeln, som sticker ut från axelbladets undersida. Nylonkabeln dras genom hålet, som ses i mitten av överarmsförbandet och det lilla vita låset monteras på nylonkabeln. Upprepa proceduren vid den andra övre armen.

Obs! Observera att spärren endast är monterad så att sladden inte släpper ut ur hålet.

3) Ställ in önskad längd på de två tjocka strängarna på axelbladets baksida.

4) Få en känsla av rörelse genom att testa olika längder av den tunna nylonnerven, som löper från axelbladen till överarms noderna. Med hjälp av tummen hålls sladden / pressas mot benet medan den önskade rörelsen visas.

5) Justera strängarna efter önskemål. Om maximal rörlighet är önskvärd, förkorta inte strängarna. Om rörelse i regionen inte önskas kan alla strängar förkortas för att skapa ett mindre störande uttryck utan lös sträng.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita