Lonkkamalli, jossa on iskiashermo, nivelsiteet ja lihakset

Halvin toimitus alkaen 9 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 2-3 viikkoa

236 €
Verollinen
st

Tämä lonkkamalli näyttää sekä lonkkanivelen nivelsiteillä, asiaankuuluvilla lihaksilla että iskiashermolla. Malli toimitetaan irrotettavalla jalustalla ja ostokseen sisältyy tietokortti, jossa on kuva mallista, jossa mallin anatomiset rakenteet on nimetty englanniksi.

Anatomisesti malli osoittaa suoliston luun, pakarat, häpyluun, reisiluun pään, reisiluun kaulan ja osan reisiluun sekä lonkkaniveliin kuuluvat nivelsiteet. Lisäksi nähdään neljäs ja viides lannerangan nikama, osa selkäytimestä ja alueelta peräisin olevat hermot - mukaan lukien iskiashermo.

Seuraavat lihakset nähdään: m. Iliacus, osa m. Psoas majoria, m. Piriformis, m. Gemellus superior, m. Obturatorius internus, m. Gemellus inferior, m. Gluteus minimus ja osa m. Gluteus medius.

Liikkeen kannalta nivelmalli ei ole joustava, eikä sitä siksi voida käyttää osoittamaan lonkkanivelen erilaisia ​​liikkeitä. Lihakset ja hermot eivät ole irrotettavissa mallista.

Kliinisesti malli on täydellinen käytettäväksi selkärangan ahtauman, spondyloosin, lannerangan juuren osallisuuden ja piriformiksen oireyhtymän (väärä isias) ymmärtämiseen. Mallia voidaan käyttää myös sellaisten olosuhteiden ymmärtämiseen, kuten sisäinen ja ulkoinen "napsahtava lonkka" (coxa saltans sisäinen / ulkoinen).

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita