Jalan luuranko nivelsiteillä

Denna detaljerade modell av ett fotskelett demonstrerar flera viktiga ligament och akillessenan samt tendon m. peroneus longus i fotleden. Fotskelettet består av fotben och nedre delar av tibia och fibula samt det interosseösa membranet mellan dem. …

Halvin toimitus alkaen 28,04 €
Koodi: 1000359
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
252,71 €
Verollinen: 48,91 €
st

Modell av fotens skelett med ledband och akillessenan samt del av sken- och vadbenet

Letar du efter en fotmodell som visar fotens viktigaste ledband (ligament), är denna pedagogiska modell perfekt till dig. Modellen är tillverkad i fotens naturliga storlek och dimensionerna är 23 x 18 x 30 cm. Den väger 0,672 kg och levereras på ett stativ.

En översikt där modellens anatomiska strukturer är namngivna via bilder och streck är gjord för modellen. Den följer inte med i leveransen utan laddas ned här på sidan – se under produktbilderna (tryck på PDF-symbolen). Namnen finns på latin och flera andra språk, dock inte svenska.

Anatomiskt sett visar fotmodellen en del av skenbenet (tibia) skenbenet (tibia), lite av vadbenet (fibula) samt hela foten (pedis) med de 26 benen. Dessutom ses alla de viktigaste ledbanden i ljusblå färg samt några andra viktigas anatomiska strukturer såsom membrana interossea cruris, akillessenan och senan från m. peroneus longus.

Rörelsemässigt är denna modell inte flexibel, men kan endast tippas fram och tillbaka på stativet (se bilder till vänster). Således kan fotledens naturliga rörelser inte demonstreras.

Kliniskt är modellen perfekt till förståelse av ledbandsrupturer, ruptur av akillessenan, och luxationer (ur led). Dessutom är modellen bra att använda till förståelse av många typer av ankelnära frakturer, frakturer i mellanfoten, tåfrakturer, fotdeformiteter som till exempel plattfot, högt fotvalv, metatarsus varus, hallux valgus (snedställd stortå), hallux rigidus och hammartå.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita