Halpa, kolmiosainen Mini-kallo-malli

Detaljerad kranium modell som är så liten att den kan ligga i din hand så är denna perfekt.

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: A105-1
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
29,54 €
Verollinen: 5,72 €
st

Jos etsit yksityiskohtaista kallon mallia, joka on niin pieni, että se voi olla kädessäsi, tämä on täydellinen.

Malli on valettu valkoiseen muoviin ja mitat ovat 10 x 6,5 x 7,5 cm. Kallon yläosa on irrotettavissa, joten kuoren pohja (sisempi kranii) voidaan tutkia. Kallo yläosa pidetään paikoillaan käyttämällä pieniä erillisiä magneetteja. 

Tämä kallon malli on identtinen yksityiskohtaisessa ja vain 85 cm korkeassa minirungossa olevan kallo kanssa, joka on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Katso luuranemalli TÄSTÄ.

Anatomisesti ihmisen kallo voidaan jakaa kahteen osaan, ja siksi kallomalli näyttää seuraavan, kun lihakset poistetaan:

1) Aivojen malja (neurocranium), joka ympäröi aivoja sekä kuulo- ja tasapainoelimiä. 

2) Kasvojen luuranko (viskerokraaniumi), joka ympäröi nenäonteloa ja muodostaa hampaan kantavan kehyksen suuontelon ympärille. Näytetään myös 32 hammasta.

Aivojen kulho koostuu kahdeksasta jalasta - neljä paritonta (otsa, seula, kiila ja kaulaluu) ja kahdesta parista (pää ja ajallinen luu). Kaikki nämä luut ja niiden ompeleet voidaan tunnistaa mallissa.

Kasvojen luuranko koostuu kuudesta pariksi muodostuvasta jalasta (yläleuka, kitalaki, ikki, nenä ja kyynelluu ja ala nenän limakalvo) sekä kolmesta parittomasta luusta (alaleuan luu, seulaluu ​​ja auran luu - jotkut eivät laske seulaluuta kasvojen luurankoon). Kaikki nämä luut ja niiden ompeleet voidaan nähdä myös kallo-mallissa. HUOMAUTUS: Kielen luu lasketaan myös kasvojen luurankoon, mutta sitä ei voida nähdä tässä mallissa.

Ihmisen kallossa on paljon reikiä ja kanavia, jotka sisältävät verisuonia ja hermoja. Tässä kallon mallissa näkyy monia tärkeimmistä reikistä ja kanavista, mutta ei kaikkia. Tärkeimmät anatomiset "maamerkit" nähdään esimerkiksi. processus styloideus, mutta pienempiä yksityiskohtia ei sisälly toimitukseen.

Liikkeessä on merkityksellistä mainita vain leuanivel. Alaleuan luu (os mandibularis) pidetään paikoillaan suhteellisen pitkällä metallijousella, joka kiinnitetään ala- ja yläleuan luuhun ruuveilla.

Jos tarttuu alaleuaseen, sitä voidaan liikuttaa, mutta leuan luonnollisia liikkeitä ei voida osoittaa.

Alaleuka voidaan irrottaa muusta kallosta ruuvaamalla ainakin yksi ruuveista ruuvimeisselillä.

Kliinisesti malli on hyvä käyttää sellaisten sairauksien ja tilojen ymmärtämiseen, joita voi ilmetä tässä luurankoosassa, vaikka suurin osa ihmisistä käyttää sitä todennäköisesti juhliin, sisustamiseen tai vastaavaan.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita