Joustava käsi malli nivelsiteillä

Halvin toimitus alkaen 8,44 €
Koodi: M36 1013683
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
331,95 €
Verollinen: 64,25 €
st

Denna modell visar ligamentens anatomi i handen. Det är perfekt för medicinska studenter, sjukgymnaster och ergoterapeuter. Carpalbenen, metakarpalbenen och fingrabenen ses som ostösa strukturer och radien och ulna är också representerade. Det fibrösa skiktet mellan radie och ulna är membraninterossa.

Retinakulum flexorum som bildar karpaltunneln ses också, och har en viktig betydelse i kliniken. Alla ligament, membraninterossa och retinalaxel är flexibla så att funktionella rörelser kan simuleras för att visa hur handen kan röra sig. 

Anatomiskt sett visar modellen en del av radie (spolben), en del av ulna (armbågen) och hela handen (manus). Modellen visar också många ledband som hör till de många lederna i handen. Dessutom visar modellen retinakulum flexorum och membraninterossea antebrachii.


Med avseende på rörelse är artikulationsmodellen flexibel eftersom ligamenten är elastiska. Modellen kan därmed användas för att visa rörelser i lederna - speciellt i handleden (se bilderna till vänster).

Kliniskt är denna modell idealisk för att förstå rörligheten hos handen och speciellt handleden. Modellen är också idealisk för förståelse av lyx (artikulation) och ligamentskador. Dessutom kan modellen också användas för att förstå brud och andra.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita