Käsi lihasten malli, jossa on kyynärvarren osa

Halvin toimitus alkaen 8,44 €
Koodi: NS 13/1
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: Tilauksesta
1 618,86 €
Verollinen: 313,33 €
st

Luonnollinen koon malli, valmistaja SOMSO-Plast. Tohtori Niels Benatar. Malli koostuu kuudesta osasta, jotka voidaan asentaa alas. Pohjalla, jossa on vihreä pohja. Luonnollisia värejä käytetään yhtenäisesti, mikä tarkoittaa, että lihakset, jänteet, verisuonet ja hermot näkyvät kuten ne olisivat veritön alueella leikkauksen aikana. Vaihtokelpoisiin osiin kuuluvat tyypilliset patologiset löydöt karpaalikanavan oireyhtymässä, laukaisusormissa ja Dupuytrenin taudissa. Vihreällä pohjalla.

Anatomisesti puhutaan erittäin realistisesta kudoksesta. Esimerkiksi mallin jänteet näkyvät valkoisina ja kiiltävinä, kun taas hermot näyttävät olevan valkoisia.


Malli ei ainoastaan ​​havainnollistaa "karpaalikanavan (canalis carpi), extensor- ja flexor-jänneiden, käden eri lihasryhmien, verisuonten (valtimoiden ja suonien), hermojen, nivelsiteiden ja luukudosten sisältöä. sekä sen viistosti venyvät kuidut että rengasmaiset lyönnit ja luuston lihas "nivelet" luukudoksessa.

Kun kyseessä on liikkuminen, malli ei ole joustava.

Kliinisesti tämä malli on tarkoitettu ortopedisten kirurgien ammattilaisille. Se sopii erinomaisesti sellaisten häiriöiden hoitoon, kuten karpaalikanavan oireyhtymä (KTS), ranne desinfiointiaine, höyhen sormi (liipaisu sormi / digitussuolat), Dupuytrenin kontraktio (takapuoli) ja paljon muuta.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita