Kyynärmalli luonnollisessa koossa

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: EA203
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

56 €
Verollinen
st

Erittäin edullinen, laadukas malli. Malli osoittaa ligamentit ja kuvaa säteen taipumista, laajenemista ja sisään- / ulospäin kiertoa.

Huomaa: SL-hartia-, polvi-, kyynärpää-, lantio-, jalka- ja käsivarsisarjamme on sisällytetty tuotevalikoimaan vahvan kysynnän takia hyvällä laadulla, mutta halvemmalla. Siksi olemme tyytyväisiä, että nyt on mahdollista saada hyviä yhteisiä malleja eAnatomi.se-sivulta ja edulliseen hintaan. Lue lisää kunkin tuoteryhmän muista yleisimmistä malleista. Etsi mallinumero "SL".

Liikemalli on nivelmalli joustava, ja sitä voidaan sen vuoksi käyttää osoittamaan kyynärpään liikkeitä, kuten taipumista.

Anatomisesti kyynärpään malli osoittaa osan reiden yläosasta (olkaluu), osa kelaluusta (säde) ja osa kyynärluusta (ulna). Luun rakenne on realistinen, ja siksi nähdään tärkeitä "osseous maamerkkejä", kuten solmuja ja syvennyksiä. Käyttötarkoituksia. Kumi osoittaa myös kyynärlihaan kuuluvat ligamentit.

Kliinisesti tämä malli on ihanteellinen sellaisten halkeamien ymmärtämiselle, kuten kyynärpään murtumia sekä supra- ja condylar-murtumat. Malli on tietysti myös ihanteellinen nivelten (luksaation), nyrjähdysten ja nivelrikon (nivelrikko) ymmärtämiseen.

Malli voidaan myös ymmärtää häiriöitä, kuten tennis ja golf. Jos tämä on tarkoitus, suosittelemme sen sijaan yhtä lihaksimallista, jossa on lihakset.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita