Mini-arcade, jossa on poikkileikkaus

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
55,79 €
Verollinen: 10,80 €
st

Jos etsit kyynärmallia käytännöllisessä koossa, jossa keskitytään nivelen sisäisiin rakenteisiin, tämä pakkausratkaisu on ihanteellinen.

Pakkausratkaisu koostuu mallista, joka osoittaa kyynärpään 50%: n pienenemisen suhteessa aikuisen kyynärpään ja pienen lisämallin, joka esittää liitoksen poikkileikkausta. Siksi se ei vaadi paljon tilaa.

Kaikki painaa 0,24 kg ja mitat ovat 16 x 12 x 20 cm. Kyynärpään malli toimitetaan jalustalla, johon on asennettu myös pieni lisämalli.

Anatomisesti ottaen kyynärpäämallissa on osa ylävartta (olkapää), osa kelan luusta (säde) ja osa kyynärpäästä (ulna). Lisäksi rustopäällysteiset liitospinnat värjätään vaaleansinisenä.

Pieni lisämalli, jossa on poikkileikkaus kyynärpäästä, osoittaa sekä luun rakenteen että pehmeän kudoksen, kuten luurankolihaksen ja rasvan.

Liikkumisen kannalta yhteismalli on joustava ja sitä voidaan käyttää osoittamaan kyynärpään liikkeitä, kuten taipumista.

Kliinisesti tämä malli on ihanteellinen murtumien, nivelten (luxation), nyrjähdysten ja nivelrikon (osteoartriitin) ymmärtämiseksi.

Malli voi mahdollisesti käytetään myös ymmärtämään häiriöitä, kuten tennistä ja golfia. Jos tämä on tarkoitus, suosittelemme sen sijaan jotakin kyynärmallimme lihaksilla.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita