Luun luusto

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: SL49
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

56 €
Verollinen
st

Täydellinen alaraajojen luuranko. Kaikki luut, paitsi seesamin luut, esitetään - siten: os coxae, reisiluu, patella, sääriluu, fibula ja kaikki jalan jalat.

Os coxae on varustettu kuminauhalla ja lukolla, joka mahdollistaa jalan liikkumisen vapaasti ja poistuu lonkan luusta. Polvenivel voidaan taivuttaa luonnollisesti ja sääri voidaan poistaa reisistä ruuvaamalla pieni mutteri polven metallitikkuun. Mediaalinen ja lateraalinen malleoli, talus ja kalsaneus koostuvat kuminauhoista, ja tämä tekee niistä myös liikkuvia.

Luurankoosassa anatomisesti näkyvät kaikki jalan jalat, säären molemmat jalat, kallo, reisiluu ja lonkkaluu.

Jalkojen yksityiskohdat ovat erittäin hyvät ja osoittavat erittäin tarkat toistot anatomisista yksityiskohdista. Seesaminsiemeniä ei kuitenkaan sisälly tähän.

"Osseous-maamerkkien" valikoima sisältää sekä tärkeimmät yksityiskohdat, kuten isot trochanterit ja pienet reisiluut että pienet yksityiskohdat, kuten tuberositas ossis metatarsalis V.

Liikkuvat, lonkka, nilkka ja ala-nilkka ovat erittäin joustavia, koska ne pitävät elastisia yhdessä.

Lonkka-nivelissä kaikki luonnolliset liikkeet voidaan osoittaa ja poistaa, kun lukko on asennettu elastiseen.

Nilkka-nivelissä (jalan luiden ja juuren välinen talokuraaliliitos) voidaan osoittaa kulmaliike, jota kutsutaan "plantar flexion-dorsiflexion", ja alemmassa nilkassa (subtalar nivel taluksen / rullan jalan alla) voidaan osoittaa "inversio-eversion".

Suurin osa muista luuranko-osan liitoksista pidetään yhdessä metalli / teräslangan avulla, mikä antaa rajoitetun mahdollisuuden näyttää niiden luonnolliset liikkeet. Lisäksi alaosa voidaan myös kokonaan poistaa avaamalla mutteri metallisella tapilla, joka pitää liitoksen yhdessä.

Kliinisesti luu on ihanteellinen tautien, häiriöiden ja geenien ymmärtämiseen tässä luuranko-osassa.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita