Luuston luukokoelma

Luurangon jalat tulevat Altay Scientificilta, joka on tehdas, joka tuottaa tässä hintaluokassa hienoimmat ja yksityiskohtaisimmat leikkaukset. Kokoelmassa on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen suosituksen …

Halvin toimitus alkaen 8,63 €
Koodi: 6041-06
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
260,95 €
Verollinen: 50,51 €
st
Luurangon jalat tulevat Altay Scientificilta, joka on tehdas, joka tuottaa tässä hintaluokassa hienoimmat ja yksityiskohtaisimmat leikkaukset. Kokoelmassa on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen suosituksen kokoelmista. Kokoelma sisältää seuraavat:

- nosturi, jossa irrotettava yläosa ja liikuteltava alaleuka

- selkäydin ja levyt, jotka on kerätty nailonjohtimelle - C1: stä Sacrumiin ja Coccygisiin - siten, että selkärangan ja selkärangan välinen suhde kokonaisuutena voidaan tutkia.

- Oikeanpuoleiset luut kerätään nailonkierteisiin niin, että jalat voidaan siirtää toisistaan ​​ja sitten koota helposti uudelleen.

- Oikeat jalat luut kerääntyivät nailonkierteisiin samalla tavalla kuin käsi

- muut jalat oikeista ylä- ja alaraajoista erikseen

- Raskaat jalat ja oikea polvisuola

Näiden jalojen pinnalla olevat yksityiskohdat ovat korkealaatuisia ja helpottavat lihasten alkuperää ja kiinnittymistä. Esimerkiksi reisiluun (reisiluun) valetaan siten, että linja aspera, jolla on labiaalinen mediaalinen ja sivusuuntainen, on selkeä.

Keräys toimitetaan paperipussiin, joka on pakattu tavalliselle paperille ja muovipakkaukselle. Suosittelemme alumiinipussien ostamista bensiinikokoelman varastointiin.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita