Flexibel knämodell med ligament och färgade leder

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: 1000164 [A82/1]
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

151 €
Verollinen
st

Denna flexibla knämodell är gjord i knäets naturliga storlek och visar knäleds huvudband (ligament). Den väger 0,89 kg och höjden är 32 cm. Levereras på ett stativ.

En översikt har gjorts på latin och flera andra språk (men inte danska), där modellens anatomiska strukturer heter genom bilder och linjer. Du kan ladda ner och skriva ut översikten via vår hemsida - se produktbilderna till vänster.

Anatomiskt knæmodellen visar en del av benet låret (femur), en del av skenbenet (tibia), en del av vadben (fibula), knäskålen (patella) såväl som båda menisker i knäleden. Dessutom är bruskbelagda ytor färgade i en ljusblå färg.

Använder. brunt gummi, visar modellen också många av ledband som hör till knäleden.


Man ser följande:

Lie. säkerhet tibial (medial sidband), lig. säkerhetsfibrer (sidoband), lig. cruciatum posterius (omvänd korsband), lig. cruciatum anterius (främre korsband), lig. meniscophemoral posterior liksom några av quadricepsis med näshålan och fortsättningen "nedan" lika. patellae bifogade tibia.   

Rörelsemässigt är leddmodellen flexibel, men jämfört med andra modeller i samma prisklass, är denna modells gummibandament relativt styva. Modellen kan dock användas för att visa rörelser som flexion och rotation.

Dessutom är lika. patellae s bilaga på tibia gjord med en sträng

(se bilderna till vänster). Därför kan kneskallen flyttas till sidan, så att fogens insida med crossbands och meniscus kan studeras.

Kliniskt är denna modell idealisk för förståelse av knästrosor i knäet (knä sacrosis). Modellen är också idealisk för förståelsen av sjukdomar såsom ligamentskador (speciellt skador på korsbandet och säkerheter ligament), meniskskador, mus, patellar luxation (luxation av knäskålen), patellafrakturer och knä frakturer.

Modellen kan också användas för att förstå störningar som reumatoid artrit och rhym.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita