Mini-polvinivel, poikkileikkaukseltaan

Mini-polvinivel, jonka poikkileikkaus on puoli, täydellinen joustavuus. Lisäksi polvimallissa on pohjaan kiinnitetyn liitoksen poikkileikkaus siten, että nivelen mekanismit voidaan selittää "sisältä".

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: 1000170
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
91,49 €
Verollinen: 17,71 €

Polvinivelen malli puolikokoisena, mutta täysin joustavasti. Lisäksi nähdään poikkileikkauskuva polvinivelestä kehyksessä, johon malli kiinnitetään.

  Anatomisesti ottaen polvimallissa näkyy osa reisiluun, osa sääriluuosasta (osa jalkakudosta) ja polven korkki (patella). Lisäksi rustopäällysteiset tavalliset pinnat värjätään vaaleansinisenä. 

Pieni niveltävä malli, jossa on polvinivelen poikkileikkaus, osoittaa sekä luun rakenteen että pehmeät kudokset, kuten rasvan ja bursaen (bursa).


Liikkuva malli ei ole joustava. Koska polviliitos pidetään yhdessä metallin kanssa, liitos voidaan taivuttaa (taivuttaa) ja venyttää (venyttää). Muita liikkeitä ei voida havaita lainkaan.

Kliinisesti tämä pakkausratkaisu sopii erinomaisesti polven osteoartriitin (polven niveltulehdus), bursiitin (bursa-tulehdus) ja nivelreuman ymmärtämiseen. Sitä voidaan käyttää myös sellaisten häiriöiden ymmärtämiseen, kuten patelli (polven kapselin siirtymä), patella-murtumat ja polvinivelen murtumat. 

Mallia voidaan käyttää myös sellaisten häiriöiden ymmärtämiseen, kuten nivelten vammat, meniskin haavaumat ja juoksu- ja uinti polvet.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita