Mini-selkärangan malli lantion, hermojen ja osan reisiluun

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: A126
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

47 €
Verollinen
st

40cm

Selkärangan anatominen pienoismalli todella mukavasti. Vaikka kukin nikama on pieni, se on täydellinen ja yksityiskohtainen. Myös lantio ja lantio on esitetty, ja niissä on esitetty SI-liitos, foramina-sakraali, jossa on pieni selkäydinhermo ja osa reisiluun.

Malli on täydellinen, kun tilaa ei ole, mutta se voi olla myös klinikoiden ja sairaaloiden sisustus. Tuoli, johon malli voidaan ripustaa. Selkärankaa ei voi taivuttaa. 


Anatomisesti ottaen malli näyttää koko selkärangan, joka koostuu haittapuolesta, rintaosasta, lannerangasta, lantion osasta ja hännän luusta. Siksi malli näyttää myös kaksi tärkeintä yhteistyyppiä rivipylväässä, jotka ovat takakappaleiden ja selkänojan selkänojien välissä liukuvien symmetrisien (levyke / levyt) välillä. Myös kaulan ja sacrocalcal-nivelet ovat nähtävissä.

Lisäksi malli näyttää lantion kokonaisuutena rengasrakenteena sekä molemmat reisiluun päät, joissa on reisiluu ja osa reisiluun. Siksi mallissa on myös SI-liitokset ristikon ja suoliston välillä, luiden ja lonkkanivelen välinen sinfonia.

Lisäksi malli osoittaa 31 paria selän hermoa ja levyn herniaatiota lannerangan alueella. Kaiken kaikkiaan luun laatu on erittäin hyvä, ja sen vuoksi solmujen ja luun kudosten retraktiot ovat hyvin selvästi nähtävissä.

Liikkuvuuden kannalta tämä malli ei ole joustava. Selkärankaa ei voi siirtää ollenkaan eikä sitä voida käyttää selkärangan liikkeiden osoittamiseen. Vaikka niitä ei näy vasemmalla olevilla kuvilla, joustavat nauhat on asennettu lonkkajohdoille. Siksi lonkkanivelen erilaiset liikkeet, kuten sieppaus ja kierto, voidaan havaita.

Tämä malli on kliinisesti ihanteellinen levyn herniationin ja juurihoidon ymmärtämiseksi. Sitä voidaan käyttää myös sellaisten sairauksien ymmärtämiseen, kuten selkäydin, skolioosi, spondyloosi, selkäydin ja nivelrikko (osteoartriitti).

Mallia voidaan tietenkin käyttää myös murtumien (murtumien) ja monien eri lonkaan ja lantioon liittyvien sairauksien ymmärtämiseen.

Selkänsä häiriöt vaikuttavat moniin. Tämä selkärangan malli voi hyödyttää sekä kliinistä että inspiraatiota pöydälle missä tahansa terapeutissa, joka työskentelee selän kanssa.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita