Modell av diskbråck med nerver och tre utbytbara diskar

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: A208
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

75 €
Verollinen
st

Denna modell är ett perfekt verktyg när du illustrerar diskbråck. Modellen innehåller två ryggradslaror, ryggmärgsnerven och tre olika skivor; en ny maträtt, en med en dorsolateral brok och en med en central brok. Alla tre skivor passar in i modellen och kan enkelt bytas ut.

Skivorna är gjorda av ett mjukt och flexibelt material och gör dem verkliga i livet. Modellen levereras på en bas som mäter 18x18 cm. Ryggkotorna kan avlägsnas från basen.


Anatomiskt sett visar modellen 2 ländryggsvärk och därmed de två huvudfogtyperna i radkolonnen, vilka är symfyserna (disci / bandskivorna) mellan ryggkropparna och fasettfogarna som är glidbara mellan ryggkotorets ryggkotor. Totalt sett är benkvaliteten bra, och därför ses större utsprång i benvävnaden. Dessutom ses ryggmärgsnerven.

Modellen innehåller också 3 olika disci. Mellan ländryggen ses en diskus utan något onormalt. På stativet finns två onormala skivor som tillåter att demonstrera en median och en lateral skivherniation.

När det gäller rörelse är denna modell inte flexibel. Det kan inte flyttas alls och kan därför inte användas för att visa ryggraden.

Modellen kan däremot separeras och de två onormala skivorna kan sättas in mellan ländryggkotorna. På så sätt kan de två olika typerna av skivbristning och konsekvenserna demonstreras

Kliniskt har denna modell utvecklats för förståelse av skivbristning. Modellen kan emellertid också användas för att förstå andra sjukdomar som spondylos, ryggmärg, osteoartrit (artros), spondylolistesis (ledfel), frakturer (frakturer) etc.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita