Eturauhasen anatomiset mallit

Denna modell av prostata i 2x förstoring kan delas i fyra delar och är avtagbar från stativet. Modellen visar hela anatomin av prostata så att de olika lag i körteln kan identificeras. Den nedersta del av urinblåsan kan också studeras. …

Halvin toimitus alkaen 28,04 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
102,70 €
Verollinen: 19,88 €
st

Tämä eturauhasen malli 2-kertaisella suurennuksella voidaan jakaa neljään osaan ja voidaan poistaa telineestä. Visiiri on anatomisesti tunnistettavissa. Se ei sovi osaan virtsarakon voi myös opiskelijat.

Mallit voivat auttaa opettamisessa ja potilaan ohjaamisessa erilaisissa tilanteissa, joissa on kyse terveyteen, toimintaan ja sairauksiin. 

Tämä eturauhasen tai virtsarakon malli 2 x 4-osaisissa laajentuskanavissa ja poistetaan mukana tulevalla jalustalla. Malli näyttää selkeästi rauhasten eri paikat, samoin kuin rakon alaosa.

Mallit ymmärtävät opetuksen ja potilasohjauksen monissa erilaisissa opinnäytteissä. toiminta ja sairaus.

Kliininen malli on ajatus ymmärtää BPH: ta (eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu), eturauhassyöpää ja virtsaurakoita. Malleja voidaan käyttää myös ymmärtämään muita sairauksia / häiriöitä, kuten eturauhastulehdusta ja virtsarakon sairauksia

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita