Vauvanukke istukalla ja napanuoralla. Vastaa kooltaan vastasyntynyttä

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: G70_
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

227 €
Verollinen
st

Tässä anatomisessa sikiömallissa on istukka (istukka) ja napanuora. Lisäksi se sisältää koorionia ja amnionia. Lue lisää näistä kahdesta esteestä osassa anatomiaa. Mallia ostavat pääasiassa kätilöt ja kätilöt.

Malli kehitettiin Saksassa yli 30 vuotta sitten. Se on hyvin levinnyt ja sitä käytetään monissa paikoissa Euroopassa. Tämä johtuu osittain siitä, että muotoilu on opettavaista ja materiaalit erittäin kestäviä.

Sikiönukke on suunniteltu esittelyyn ja opettamiseen. Pää on melko realistinen ja sen ympärysmitta on 32 cm. Se on valmistettu kovasta muovista, lasilla ja kirkkaalla fontanelilla. Runko on valmistettu vaahtokestävästä materiaalista. Se on erittäin joustava ja liikkuvalla. Kädet on varustettu painikkeilla, jotta voit helposti taittaa koko nukken ja pitää jalat paikallaan. Napanuora voidaan lisäksi kiinnittää napaan painikkeella.

Mitä tulee syntymän valmisteluun ja esittelyyn, sikiönukke on erityisen sopiva käytettäväksi yhdessä lantion mallimme kanssa, joka näyttää luita ja niveliä naisen lantiossa. Sikiö voidaan vetää lantion läpi eri tavoin samalla kun käsitellään erilaisia ​​ongelmia, kuten lantion liitoslinjat (conjugata vera jne.).

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita