Itsenäinen hermoston laminoitu juliste

Näyttää autonominen hermosto, mukaan lukien sympaattinen ja parasympaattisen hermoja.

Halvin toimitus alkaen 8,44 €
Koodi: 90027
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 2-5 dagar
26,35 €
Verollinen: 5,10 €
st

Autonomisen hermoston juliste 51x66 cm

Korkeakiiltoinen PET-muovikalvo

Mikä on autonominen hermojärjestelmä?

Tutustu informatiiviseen ja opetustauluumme, joka tarjoaa syvällisen katsauksen autonomiseen hermostoon. Tämä visuaalinen resurssi on tarkoitettu kattavaksi oppaaksi selkäytimen segmenttien, kohde-elinten ja niiden erityistoimintojen ymmärtämiseen sekä sympaattisen että parasympaattisen hermoston osalta.

Tältä taululta löydät:

Selkäydinosien kartoitus: Selvä yleiskuva selkäytimen eri osista ja niiden yhteydestä kehon eri toimintoihin.

Kohde-elimet ja -toiminnot: Seuraavat elimet ja niiden erityistoiminnot korostetaan: sydän, keuhkot, maha-suolikanava, maksa, munuaiset ja muut. Yksityiskohtaisten kuvien avulla saat syvemmän käsityksen siitä, kuinka autonominen hermosto vaikuttaa kuhunkin elimeen.

Sympaattinen hermojärjestelmä: Tutki kuinka sympaattinen hermosto vaikuttaa kehon "taistele tai pakene" -reaktioon. Tutustu siihen, kuinka tämä järjestelmä ohjaa prosesseja, jotka lisäävät sykettä, laajentavat pupillea ja mobilisoivat energiaa stressin aikana.

Parasympaattinen hermojärjestelmä: Hanki käsitys parasympaattisen hermoston roolista kehon palauttamisessa rauhalliseen ja levolliseen tilaan. Opi kuinka tämä järjestelmä vaikuttaa toimintoihin, kuten ruoansulatukseen, rentoutumiseen ja regeneraatioon.


Tämä taulu on suunniteltu informatiiviseksi ja mukaansatempaavaksi, ja siinä on selkeitä ja ytimekkäitä kuvia, jotka helpottavat autonomisen hermoston monimutkaisuuden oppimista ja ymmärtämistä. Oletpa sitten opiskelija, lääketieteen ammattilainen tai vain kiinnostunut kehon sisäisten toimintojen tutkimisesta, tämä taulu on korvaamaton resurssi autonomisen hermoston tuntemuksen laajentamiseen.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita