Ymmärtäminen Masennus Englanti Laminated (Understanding Depression)

Halvin toimitus alkaen 8,44 €
Koodi: 73140
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
43,04 €
Verollinen: 8,33 €
st

Aito laminoitu juliste, joka voidaan ripustaa mustalla julistelistalla, jota olemme kiinnittäneet maksutta. 75 mikronin laminointi kattaa koko julisteen, joka on täysin vedenpitävä ja kestävä. On mahdollista käyttää valkoisia merkkejä vahingoittamatta julisteita. Laatu, jonka olemme varmistaneet seisomalla laminointia varten.

Yksinkertaistettu ja päivitetty edellisen painoksen tuo ymmärrystä masennuksen 2E yksinkertainen visuaalinen ja tekstuaalinen yleiskuvan tärkeimmistä masennuksen. Siinä määritellään masennus ja kolme päätyyppiä tämän vakavia sairauksia: vaikea masennus, dysthymisk häiriö / dystymia ja kaksisuuntainen mielialahäiriö. 

Masennuksen vaikutuksen alaiset aivojen alueet määritellään ja havainnollistetaan. Myös limbisen järjestelmän rakenteet on esitetty, koska häiriöt tässä järjestelmässä voivat vaikuttaa mielialaan ja käyttäytymiseen. Lähettäjän roolia kuvataan; Kuvissa näkyvät normaali ja epätavallisen korkeat näitä tärkeitä kemiallisia sanansaattajia, jotka voivat auttaa selittämään, miten epätasapaino nämä kemikaalit voivat johtaa masennukseen.

Suuren masennuksen merkit ja oireet näkyvät kaavion yläosassa.

Myös itsemurhaväestösignaalit ovat yksityiskohtaisia. Keskustellaan myös masennuksen riskitekijöistä ja hoitovaihtoehdoista.

Valmistettu Yhdysvalloissa

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita