Affisch anatomi ansiktsmuskler (copy) (copy) (copy) (copy) (copy)

Halvin toimitus alkaen 9,30 €
Koodi: KLINIK20
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

49,32 €
Verollinen: 9,55 €
st

50x70cm

Den här anatomi affischen behandlar den kvinnliga buken med inre och yttre könsorgan samt relaterade strukturer. Affischen innehåller en detaljerad illustration av kvinnans buk sett i ett tvärsnitt. Betydande strukturer grupperas i resp. inre och yttre strukturer och numreras och benämns med danska rubriker och rent latin i en enkel och tydlig listvy.

Illustrationen inkluderar:

 - Ett tvärsnitt av kvinnans buk sett från toppen av låret till ungefär under mellangärdet. Illustrationen är anpassad för att synliggöra kvinnans inre och yttre könsorgan. Dessutom synliggörs även andra strukturer med relevans för att förstå och förklara bukens anatomi, som t.ex. del av tjock. och rektum, en del av urinvägarna, relevanta ben som t.ex. sacrum och os coccygis (coccyx) samt symfysen.

Sammantaget ger affischen en pedagogisk överblick både visuellt och textmässigt som gör det enkelt och intuitivt att se och upprepa strukturerna i kvinnans underliv.


Affischen levereras i formatet 50x70 cm i kvalitetstryck. 


NOTERA! Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "klinikaffischer". Innehållet i serien är baserat på vår allomfattande och geniala muskelaffisch EA5 och bygger på de enskilda muskelgrupperna härifrån, både visuellt och textmässigt. Våra klinikaffischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan klinikaffischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

OBS! Ram ingår ej.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita