Affisch anatomi - Muskler i foten pedis

Halvin toimitus alkaen 9,30 €
Koodi: KLINIK12
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

49,32 €
Verollinen: 9,55 €
st

Anatomiaffisch som behandlar fotens muskler. Affischen innehåller illustrationer av musklerna i fotsulan samt baksidan av foten och relaterade ligament och senor. Musklerna i foten är grupperade, numrerade och namngivna med danska rubriker och rent latin i en enkel och tydlig listvy med hänsyn till muskelloggar och muskellager.

Illustrationerna inkluderar:

 1, 2, 3 och 4 lager av foten i fotsulan

- Ryggsidan av foten (baksidan av foten)

- Ledbanden illustreras ytterligare lika. plantare breve, lig. plantar lig. calcaneonaviculare och muskelsenorna i m. tibialis anterior och m. peroneus longus.

Musklerna i foten är grupperade i namnlistan, så det är lätt att orientera sig och bilda sig en överblick. I den övergripande namnlistan är musklerna indelade efter sina loger. stortålogen som omfattar m. abductor hallucis, m. flexor hallucis brevis, m. adductor hallucis. I illustrationernas namnlistor nämns musklerna i förhållande till vilket lager de tillhör.


Sammantaget ger affischen en pedagogisk överblick både visuellt och textmässigt vilket gör det enkelt och intuitivt att se och repetera musklerna i foten.


Affischen levereras i formatet 50x70 cm i kvalitetstryck. 


NOTERA! Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "klinikaffischer". Innehållet i serien är baserat på vår allomfattande och geniala muskelaffisch EA5 och bygger på de enskilda muskelgrupperna härifrån, både visuellt och textmässigt. Våra klinikaffischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan klinikaffischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

OBS! Ram ingår ej.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita