Affisch anatomi musklerna i handen

Halvin toimitus alkaen 9,30 €
Koodi: KLINIK6
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

49,32 €
Verollinen: 9,55 €
st

50x70cm

Anatomiaffisch som behandlar handens muskler. Affischen innehåller illustrationer av musklerna i handlagret samt handryggen samt aponeurosis palmaris. Musklerna i handen är grupperade, numrerade och namngivna med danska rubriker och rent latin i en enkel och överskådlig listvy med hänsyn till muskelloggar och muskellager.

Illustrationerna inkluderar:

 - 1, 2, 3 och 4 lager av handen i handflatan

- Ryggsidan av pungen (baksidan av handen)

- Större illustration av handflatan med distinkt aponeurosis palmaris

Musklerna i handen är grupperade i namnlistan, så det är lätt att orientera sig och bilda sig en överblick. I den övergripande namnlistan är musklerna indelade efter sina loger. tumlogen som omfattar m. abductor pollicis brevis, m. flexor pollicis brevis, m. opponents pollicis, m. adductor pollicis. I illustrationernas namnlistor nämns musklerna i förhållande till vilket lager de tillhör.


Sammantaget ger affischen en pedagogisk överblick både visuellt och textmässigt, vilket gör det enkelt och intuitivt att se och repetera musklerna i handen.


Affischen levereras i formatet 50x70 cm i kvalitetstryck. 


NOTERA! Den här affischen är en del av vår helt nya serie, som vi kallar "klinikaffischer". Innehållet i serien är baserat på vår allomfattande och geniala muskelaffisch EA5 och bygger på de enskilda muskelgrupperna härifrån, både visuellt och textmässigt. Våra klinikaffischer är designade med estetik och enkelhet i åtanke. Med en ren och lugn design kan klinikaffischerna användas i många sammanhang, dels som ett läromedel samt en del av en professionell och stilren inredning.

OBS! Ram ingår ej.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita