Fascia julistepaketti 60x85 englantia laminoitu

2st affischer Mycket trevlig och helt nya affischer med illustraioner av fascia / bindväv . Satsen innehåller två affischer är både 60x85 cm i storlek med engelsk text och laminerat . - En affisch som illustrerar en komplett fasciafigur flytta …

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: FasciaAB
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

115 €
Verollinen

2 julistetta 

Erittäin mukavat ja upouudet julisteet, joissa on havainnollistuksia sidekudoksesta / sidekudoksesta. Sarja sisältää kaksi julistetta, joiden koko on 60x85 cm, englanninkielinen teksti ja laminoitu juliste. 

- Juliste, joka havainnollistaa dynaamisesti liikkuvan kokonaisen fasihahmon painottaen kojelautaa lihasten sijaan. Taustalla on sidekudoksen muotoilu ja tensegriittirakenne. 

- Toinen juliste havainnollistaa yhdeksän erilaista sidekudosverkkoa, tensegrity-mallia, selkäfascia-hahmoa, hauis-fascia, lumbodorsaalinen fascia, syvä posteriorinen fascia, vatsalihaksia ympäröivä fascia ja pallea. Lisäksi Thomas Findleyn lainaus sisältyy englantiin: "Fascia muodostaa koko kehon kattavan verkoston, joka ympäröi ja yhdistää kaikki kudokset ja elimet. Se määrittelee muodomme ja antaa meille mahdollisuuden liikkua tehokkaasti ja sujuvasti." 

SweHealth jakaa näitä julisteita pohjoisessa ja ne ovat upeita selkeillä kuvilla, jotka perustuvat perusteelliseen tutkimukseen. Julisteita on tehty 2 vuotta, ja niiden on kehittänyt Robert Schleip, tohtori biol.hum. Dipl.Psych. ja on ensimmäinen laatuaan maailmassa. 

Mikä on Fascia?

Fascia on sidekudos, joka ympäröi ja tunkeutuu jokaiseen kehon lihakseen, luuhun, hermoon ja elimiin. Ylhäältä katsottuna se muodostaa kolmiulotteisen elastisen 'märkäpuvun', joka tukee ja antaa keholle rakenteen.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita