Anatomia juliste - Muscles Lihakset

juliste anatomia - Lihakset American muovi laminoitu julisteita kooltaan 50x70 cm ja varustettu ripustusaukolla. Kuvat ovat erinomaisia ​​opetuskäyttöön

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: Poster / affisch online
GTIN-koodi: 09781587790355
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

46 €
Verollinen

Anatomiaohjelma - Lihakset

Saatavana laminoituna tai paperiversioina

Tämä julistevaihtoehto on laminoitu ja se voidaan ripustaa mustilla hameilla, jotka voidaan ostaa erikseen. Katso lisää alla.

75 mikronin laminaatti ympäröi koko levyn, mikä tekee siitä täysin vettä hylkivän ja erittäin kestävän. Koska itse olemme laminoineet julisteet, voidaan päätellä, että laminoinnin laatu on korkea.

Julisteessa voidaan käyttää tauluja. Suunnitelmat painetaan Yhdysvalloissa ja niiden mitat ovat 20 x 26 tuumaa. Muunnettu cm: ksi (sis. Muutama millimetri laminointiin) mitat ovat 51 x 66 cm.

Kuten kaavion muissa vaihtoehdoissa on kuvattu, tämä juliste tunnetaan hyvin, koska Peter Bachin on antanut tarkat ja kattavat kuvat Anatomical Chart Companylle Yhdysvalloissa.

Juliste näyttää kehon luustolihakset urospuolisen hahmon edessä ja takana. Pintalihakset näkyvät kuvan vasemmalla puolella ja syvemmät lihakset näkyvät oikealla puolella. Lisäksi nähdään sekä kalvon että jalkojen ja käsien lihakset.

Julisteen teksti on kirjoitettu englanniksi - näin kirjoitettu "m. deltoidi "kuin osa-aikainen m" julisteella.

HUOMAUTUS: Juliste kuuluu sarjaan, jossa on myös julisteita, joissa on luuranko (klikkaa tästä) Yhdessä ne muodostavat suositun ja helposti ripustettavan sarjan.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita