Selkärangan sairaus Laminoitu juliste Englanti (selkäydinhäiriöt)

Juliste / juliste osoittaa, miten asento muuttuu erilaisissa selkähäiriöissä. Se selittää myös, miten erilaiset sairaudet tai ongelmat voivat aiheuttaa selkäkipua. Siinä on selkärangan, iliumin, rintakehän ja selkäydin tuumoreita sekä lonkan niveltulehdust

Halvin toimitus alkaen 9 €
Koodi: 93998
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa

33 €
Verollinen
st

51x66 cm

Laminoitu juliste, joka voidaan ripustaa mustien julisteiden reunoilla, jotka voidaan ostaa alla.

75 mikronin laminaatti, josta itse olemme vastanneet, tekee julisteesta vettä hylkivän ja turvallisemman kulumista vastaan. Merkin avulla voidaan kirjoittaa julistetta vahingoittamatta.

Posterit painetaan Yhdysvalloissa ja mitataan 20 x 26 tuumaa. Muunnetaan ruotsalaisiin mittoihin, mukaan lukien muutama millimetri laminointiin, mitat ovat 51x66 cm.

Juliste / juliste osoittaa, miten asento muuttuu erilaisissa selkähäiriöissä. Se selittää myös, miten erilaiset sairaudet tai ongelmat voivat aiheuttaa selkäkipua. Se osoittaa tuumoreita selkärangan, iliumin, rintakehän ja selkäytimen sekä lonkan niveltulehduksen, herniated-levyjen, nikamien ja ristiluun murtumien sekä osteoporoosin vaikutuksen luihin. Lisäksi on nähtävissä tyypillisen selkärangan anatomia, jossa on keskinäinen levy, joka kuvaa levyn toimintaa.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita