Laminoitu juliste sydänsairaudesta englanniksi

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: 73379
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
39,38 €
Verollinen: 7,62 €
st

Aito laminoitu juliste, joka voidaan ripustaa mustalla julistelistalla, jota olemme kiinnittäneet maksutta. 75 mikronin laminointi kattaa koko julisteen, joka on täysin vedenpitävä ja kestävä. On mahdollista käyttää valkoisia merkkejä vahingoittamatta julisteita. Laatu, jonka olemme varmistaneet seisomalla laminointia varten.

Päivitetyillä kuvilla ja tekstillä sekä parannetuilla sisustuselementeillä tämä uusi sydäntaudistekuvio tarjoaa helposti ymmärrettävän yleiskuvan sydänsairauksien tärkeistä anatomisista näkökohdista. 

Sydämen taudin eteneminen ateroskleroosissa esitetään kolmessa vaiheessa, joista kukin on anatominen kuva sydämen pinnasta tai poikkileikkauksesta, valtimon poikkileikkaus ja sydämen seinämän poikkileikkaus. Nämä trajektorit osoittavat, miten menetetty valtimo johtaa iskeemiseen; Miten estetty valtimo johtaa sydänkohtaukseen (sydänkohtaus); ja näyttää palautumisjakson verenkierrosta.

Kaavio osoittaa myös sydänsairaudet korkeassa verenpaineessa, joka voi johtaa vasemman kammion hypertrofiaan ja laajenemiseen. Havainnollistetaan ja kuvataan kongestiivista sydämen vajaatoimintaa, mitraalisen venttiilihäiriön vaikutusta ja ikääntymisen vaikutuksia sydämeen. 

Vertailun vuoksi kaavio sisältää myös kuvia normaalista sydänanatomista, mukaan lukien sydämen etupinta ja poikkileikkaus, sydämen systeeminen sepelvaltimo ja normaali sepelvaltimon poikkileikkaus.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita