Sydänsairauslamppu juliste

Halvin toimitus alkaen 9,28 €
Koodi: 98825
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
39,38 €
Verollinen: 7,62 €
st

Sydämen juliste / juliste sisältää suuren kuvan normaalista sydämestä, joka on helppo vertailla tärkeisiin sydänolosuhteisiin. Siinä kuvataan visuaaliset ja tekstuuriset aivokalvot, sydämen rytmihäiriöt, synnynnäinen sydämen vajaatoiminta, hankittu sydämen vajaatoiminta ja korkea kolesteroli ja sen seuraukset. Erityiset sydänsairaudet:

Määrittää aivokalvot ja niiden syyt. Näytetään aortan hyytymistä, kammion septuaalista vikaa ja mitraaliventtiilien prolapsia. 

Kuvailee yleisiä sydämen rytmihäiriöitä (epänormaalit sydämen lyöntitiheydet ja rytmit) • takykardia, bradykardia, eteisvärinä ja kammion rytmihäiriöt. Näyttää sydämen sydämen rytmihäiriöiden paikat: sinusekroosi, kammion, eteis-ristin ristiriitiset rytmihäiriöt ja atrioventrikulaariset (AV) -lohkot.

Määrittää ja osoittaa seuraavat yleiset synnynnäiset puutteet: Ductus arteriosus -kanava, eteis-septuaalinen vika ja kammion septuaalinen vika. 

Teksti- ja visuaalisesti osoittaa hankitun sydämen vajaatoiminnan? Sydänlihastulehdus, reumaattinen sydänsairaus, kardiomyopatia ja kawaskis-tauti. 

Kuvailee korkeaa kolesterolia, sydänsairautta (CAD) ja korkea verenpaine (korkea verenpaine). Näyttää, kuinka kolesterolia kuljetetaan veressä, tyypillisen lipoproteiinin rakennetta (joka kuljettaa kolesterolia kehossa) ja seurauksena korkeasta kolesterolista: ateroskleroosi, plakin aiheuttama valtimo.

Aito laminoitu juliste, joka voidaan ripustaa mustalla julistelistalla, jota olemme kiinnittäneet maksutta. 75 mikronin laminointi kattaa koko julisteen, joka on täysin vedenpitävä ja kestävä. 

On mahdollista käyttää valkoisia merkkejä vahingoittamatta julisteita. Laatu, jonka olemme varmistaneet seisomalla laminointia varten.

Julisteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja ne mittaavat 20x26 tuumaa. muunnettu, mukaan lukien muutama millimetri laminointiin, mitat ovat n. 51 x 66 cm

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita