Osto ehdot

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron

Luokitus:

Jos olet alle 18-vuotias, vanhemmat tai holhooja hyväksyä beställningen.För yksityisasiakkaat, myynti kuluttajille ja etämyyntiä, joka sisältää suojan kauppiaille.

Tilausvahvistus:

Kun saamme tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on tietoja tilauksesi huolellisesti tarkistaa, että kaikki tiedot ovat oikein.

Tämä on arvokas asiakirja, ja takuu tallennetaan. Jos et saa tätä sähköpostia, on tärkeää ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Virhe Sähköpostiosoite tämä sitä, että tietoja ei saavu.

Ota yhteys asiakaspalveluun, jos jokin on väärin, kun otat meihin yhteyttä, se on hyvä, jos sinulla on tilausnumero.


Maksuvaihtoehdot

Luottokortti - Voit valita maksaa tilauksesi lyhyt SweHealth käyttöön CertiTrades maksu (www.certitrade.net), hyväksymme Visa, MasterCard ja Diners. Maksut Certitrade tarkoittaa maksimaalisen turvallisuuden.

Ei lisämaksua ja me takaamme, että tietoja ei tallenneta.


Wire Transfer - Maksat etukäteen tilillemme. Se kestää noin 3-4 arkipäivän kuluessa olet tehnyt maksun, koska näemme sen, mikä viivyttää toimitusta hieman verrattuna muihin maksutapoihin.

Lasku (faktura)  

WebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat: Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen tililuotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon Telefon: 09 4242 3335  tai autoinfo@svea.fi

Lunastamattomat toimitukset

Kohteita, jotka eivät ole piristyi paketti palautetaan 300 dollaria + verot kattamaan kuljetus- ja hallinnosta.


False tilaukset:

Kaikki petollinen tilaukset poliisi. Riskin minimoimiseksi vilpillisten tilauksia, me kirjaudu IP-osoitteet ja ISP jokaisen varauksen huoneisto.


Ylivoimainen este:

SweHealth ei vastaa viivästyksistä suorituskyvyn aiheuttama olosuhteista säädeltävissä SweHealths ja jos näin on, on oikeus lisäaikaa tarvitaan täyttämään velvollisuutensa. Esimerkkejä ehdot - esittämättä täydellinen luettelo - lakot, terroriteot, sota, toimittaja, kuljetuksen tai tuotanto-ongelmia, valuuttakurssien vaihtelut, valtion toiminta, lainsäädännön tai luonnonkatastrofit. Jos tällaisissa olosuhteissa, kumpikin osapuoli voi irtisanoa tämän sopimuksen ilman muita on oikeus saada tai velvoite maksaa korvauksia


Asiakaspalvelu:

Tiedämme SweHealth pyrimme pitämään kustannukset voidakseen tarjota kilpailukykyisiä hintoja meidän tuotteita asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä ei ole puhelintukea. Hoidamme kaikki asiakaspalvelun sähköpostitse ja vastaa useimmiten suoria, arkisin me vastaamme 12 tunnin sisällä

Käytämme evästeitä tarjotaksemme nettikaupan palveluita. Käyttämällä nettikauppaamme hyväksyt evästeiden käytön.