Vehnä Tyyny

Vehnätyynyt | lämpötyyny

Jos sinulla on selkäkipuja, kireät lihakset / hartiat

Vehnätyyny on kätevä tapa luonnolliseen kuumuuteen ja rentoutumiseen ilman sivuvaikutuksia, ja sitä voidaan käyttää myös raskauden aikana. Ruotsin vanhaan kansanlääketieteeseen / perinteeseen perustuva vehnätyyny vehnälämmöllä. Vehnätyynyt on valmistettu hienoimmista pellavista, täynnä luonnonmukaisesti viljeltyä vehnää ja aktiivisia yrttejä. Kaikki kasvanut kauniissa Dalarnassa. Tuotteet on CE-merkitty. 

Kuinka lämmittää ja jäähdyttää lämpöpatjaasi? 

lämmitys

mikro

Lämmitä tyyny ilman tyynyliina keskilämmöllä (600-750W) enintään 1-3 minuuttia. Kuumennusaika vehnänlämmittimen koosta riippuen. Aseta tyyny puhtaaseen muovikoteloon ilman kannetta estääksesi tahroja. 

uuni

Kuumenna tyynyä ilman tyynyliinaa 125 astetta korkeintaan 10–15 min. Kuumennusaika vehnänlämmittimen koosta riippuen. Aseta tyyny puhtaan uunin muotoon ilman kannetta estääksesi tahroja.

huomautus Älä jätä mikroaaltouunia tai uunia kuumennuksen aikana ilman valvontaa.

Viileä tyyny

Aseta tyyny ilman tyynyliinaa suljettuun muovipussiin ja laita pakastimeen. Jätä päälle noin 1 tunti tai enemmän. Lämmitä tyyny käytön jälkeen ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. 

pesu

Tyynyliinat voidaan pestä 40 asteessa. Tyynyä ei voi pestä! 


Muita vehnän tyynyjen nimiä ovat: Lämpötyynyt, riisityynyt, vehnänlämmittimet Tutustu myös muihin tyynyihimme: Meditaatiotyynyt, Paineenpoistotyynyt