Hierontatuolit

 Hieronta Tuolit / hieronta tuolit

Tervetuloa ehkä Ruotsin suurin varasto hierontatuoleja SweHealth on laaja valikoima massagestolar- / nojatuolit alentuneista hinnoista, nyt kaikki varaa omaan massagestol- / nojatuoli kotona tai yritys.

SweHealth ovat jääneet vuoden 2007 lopulla, voit asiakkaana tuntea olonsa turvalliseksi laadusta ja olemme varaosia varastossa, meillä on monia hieronta tuolit / hieronta tuolit asiakkaillesi löytää tuoli, joka sopii sinulle

Massagestol- / nojatuoli yhtiön: hieronta yhtiö on kannattava investointi

Kuinka paljon sairauspoissaoloja yrityksessäsi? Keskimääräiset kustannukset työntekijä, joka on sairas on 1.500kr per dag.Med käyttämällä hierontaa työpaikallasi, voit ehkäistä ongelmia, kuten selkä, hartiat, niska, käsivarret, kädet ja pää. Lisäksi lisäävät työtyytyväisyyttä ja suorituskykyä. On siis yrityksesi entistä tehokkaammaksi ja kannattavammaksi jossa hierova tuoli yrityksesi. Joilla on hyvin pieni investointi osoittaa, että yritykset välittävät työntekijöilleen. Hierova tuoli on erinomainen työkalu, joka antaa työntekijöille lisää energiaa hieronta tuoli SweHealth voivat edistää työtyytyväisyyttä, mikä johtaa alennettua poissaoloja ja työympäristöä. Tänään, sanoo tutkijat eri puolilla maailmaa, että hieronta vaikuttaa autonomisen (ei volitional) hermosto, hormonit, jotka antavat rauhallinen vapautuu, vilkastuttaa verenkiertoa ja lihasjännitystä pienenee. Kerstin Uvnäs-Moberg, professori fysiologia Karolinska instituutin ja tunnustettu yhdeksi maailman johtavista hormoni tutkijoiden tutkimuksensa päätteli, että hierontaa ja muita kosketa laukaisee oksitosiinihormonin, jota kutsutaan myös "rauhan ja hiljainen-hormoni".

Meidän kampanja, tilaisuutta tehdä elämästäsi liiketoiminnan Hieronta tuoli / Hieronta Chair