Keinonahan hoitopenkit

Konservatoriset kalusteet Mikä on keinotekoinen nahka Keinotekoinen nahka, joka ei sisällä ftalaatteja Mikä on keinotekoinen nahka Nahkatavarat, joissa ei ole ftalaatteja  Käyttämämmeämme ovat täysin ns. Ftalaatteja. Ftaalat ovat …

Halvin toimitus alkaen 8,63 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
74,93 €
Verollinen: 14,50 €
st

Konservatoriset kalusteet

Mikä on keinotekoinen nahka

Keinotekoinen nahka, joka ei sisällä ftalaatteja

Mikä on keinotekoinen nahka 

Nahkatavarat, joissa ei ole ftalaatteja

 Käyttämämmeämme ovat täysin ns. Ftalaatteja. Ftaalat ovat perinteisesti käytetty kemikaalien ryhmä, kuten Pehmittimet PVC: ssä.

Se, että se on ftalaattia vapaa, tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää myös alueilla, joilla ftalaatteja ei vaadita. Keinotekoinen nahka, joka ei sisällä ftalaatteja, on myös osoittautunut kestävämmäksi ja haisee vähemmän kuin useimmat ftalaattituotteet. Lisätietoja tästä ftalaatista ja sen haitoista löytyy täältä.

yhteenveto:

Ftaalat ovat PVC: hen lisätty aine, jotta se olisi joustava. Sitä käytetään monissa päivittäisissä tuotteissa, kuten hiuslakka, deo, kynsilakka jne. Företagin, jossa anvender ftalaatteja, hævder klo hun sopivat "sikre" - Eurooppalaisia ​​sandhed muuttamisajat, Fordi me udsættes ftalaattien fra forskellige Kilder, og derfor te niveauet højere loppuun ved brug af kun tuote. Ftalaatit voivat absorberes ind iho, indåndes jne undersøgelser Yhdysvalloissa asettaa kello ftalaatteja, blandt tekeminen voi reducere laatua og antallet of sædceller of mænd, der er udsat varten materiale - SELV mandlige fosteret sinulle saman Risiko jälkeen moderen olet udsat varten .

 Käyttämämmeämme ovat täysin ns. Ftalaatteja. Ftaalat ovat perinteisesti käytetty kemikaalien ryhmä, esimerkiksi pehmittimiä PVC: ssä.

Se, että se on ftalaattivapaa, tarkoittaa sitä, että sitä voidaan käyttää myös alueilla, joilla ftalaatteja ei vaadita. Nahka, jotka eivät sisällä ftalaatteja on myös osoitettu olevan kestävämpiä ja vähemmän hajua kuin useimmat tuotteet ftalaatteja. Lisätietoja tästä ftalaatista ja sen haitoista löytyy TÄSTÄ.

yhteenveto:

Ftaalat ovat PVC: hen lisätty aine, jotta se olisi joustava. Sitä käytetään monissa arkisissa tuotteissa, kuten hiuslakka, deo, kynsilakan puhdistus jne. Yritykset, jotka käyttävät ftalaatteja väittävät tasosta tuotteet ovat "turvallinen" - koko totuus, koska olemme alttiina eri suunnista ftalaatteja ja siksi korkeampi kuin vain tuotteen käyttöä. Ftalaatteja voi imeytyä ihoon, hengitetään jne tutkimukset Yhdysvalloissa osoittavat, että ftalaatit, muun muassa voivat alentaa laatua ja määrää siittiöiden miehiä, jotka altistuvat materiaalia - jopa mies sikiö on alle yhtä suuri riski, kun äiti altistuu.

Google Translate för företag:ÖversättningsverktygWebbplatsöversättare

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita