Pedikyrstol elektrisk 3 delad - Kune

Halvin toimitus alkaen 139,14 €
Koodi: WKP007.2.A26
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
1 744,69 €
Verollinen: 337,68 €
st

Pedikyrstol 3-delad fotvårdstol

Vår funktionella 3-delade pedikyrstol är utformad med fokus på både komfort och stabilitet för att möta de högsta professionella standarderna. Den är utrustad med två kraftfulla motorer som ger precision vid justering av höjd och ryggstödslutning.

För att säkerställa maximal komfort för kunden har vi inkluderat avtagbara armstöd som ger flexibilitet under behandlingen. Benstödet kan enkelt svängas upp och är oberoende justerbart i höjd med hjälp av en pålitlig gaslyftmekanism, vilket ger terapeuten optimal kontroll över arbetspositionen.

Den justerbara nackstödsdynan är utrustad med luftningshål för att säkerställa att kunden känner sig bekväm och avslappnad under hela behandlingen.

Vi har valt en högkvalitativ vit PU-klädsel som inte bara är mjuk och behaglig för kunden, utan som också underlättar rengöringen och underhållet av stolen. Denna slitstarka klädsel är utformad för att hålla och behålla sin eleganta look över tiden.

Med denna pedikyrstol kan terapeuten erbjuda en överlägsen upplevelse för sina kunder samtidigt som de har en pålitlig och funktionell arbetsplats. Investera i vår pedikyrstol för att höja kvaliteten och effektiviteten i din pedikyrverksamhet.


Elektrisk pedikyrstol 2 motorer

Storlek: 185x58 / 80x58 / 81cm

Vikt: 51 kg

Klädsel: PU-alternativ


Extra tillbehör

Bänköverdrag

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote
1 andningshål + dyna = Andningshål 14 x 12 cm
2 Höjd (upp & ner) 58/81 cm
3 Armstöds rotation 0-180º
4 Ryggstöds vinkel 0º ~ 70º
5 Benstöds vinkel 0º ~ 90º
6 Ben förlängning ±16 cm

Samanlaisia tuotteita