Pedikyyri tuoli, ruotsalainen

Jalka hoito tuoli, sähkö- Ruotsalainen Pedikyyri tuoli suunniteltu tiiviissä yhteistyössä kokeneiden podiatrist. Sileä, käyttäjäystävällinen ja ergonominen tuoli on moderni muotoilu. Sen neljä moottorit (yksi kutakin jalka, yksi korkeus, …

Halvin toimitus alkaen 46,50 €
Koodi: 010-5000-11
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: Tilauksesta

2 991,30 €
Verollinen
st

Jalka hoito tuoli, sähkö-

Ruotsalainen

Pedikyyri tuoli suunniteltu tiiviissä yhteistyössä kokeneiden podiatrist. Sileä, käyttäjäystävällinen ja ergonominen tuoli on moderni muotoilu.

Sen neljä moottorit (yksi kutakin jalka, yksi korkeus, yksi istuin kulma), se on tuoli, joka on erittäin helppo säätää ihanteellisen työskentelyasennon.

Käsiohjaimia on erittäin kätevä ominaisuus, joka säästää aikaa: yhdellä kosketuksella ohjataan neljän moottorin (istuimen kulma, korkeus ja molemmat jalkatukien), ja näin palauttaa tuolin nopeasti ja helposti korkeimmasta ?? hoito asema ?? alkuperäiseen asentoon, jossa potilas voi jatkaa ja jatkaa, ja päinvastoin matalasta korkeaan asentoon.

sisältyvät

Neck tyyny, säädettävä jalka / jalka lepää, erittäin vakaa takana (kääntyvät), keskuslukitus pyörät, lanka sidottu käsi ja jalka valvonta (langaton ohjain on myös saatavilla).

värit

Voit valita viisi väriä: ruskea, platingrå, tummansininen, musta ja viininpunainen.

Kahden vuoden takuu.

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita