Kuumakivet / basalttikivet 36st

Hot Stone 36p -Uusi Suosittu Hieronta "Hot Stone Massage" -Nämä Kuuma kivi on käsintehtyjä Sisältää (36 Hot Stone): kiillotettu basaltti kiviä / laavakivet Miksi Hot Stone harmaa? 1.Basalt on harmaa maahan. Annoimme sen olla hänen …

Halvin toimitus alkaen 21,22 €
Koodi: WKS015
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
137,52 €
Verollinen: 26,62 €

Hot Stone 36p

-Uusi Suosittu Hieronta "Hot Stone Massage"
-Nämä Kuuma kivi on käsintehtyjä

Sisältää (36 Hot Stone):

kiillotettu basaltti kiviä / laavakivet

Miksi Hot Stone harmaa?

1.Basalt on harmaa maahan. Annoimme sen olla hänen todellinen väri on luonnollinen väri.
2.Vi halua käyttää kemiallisia väriaineita ja teollisuuden vahamateriaalit maalata kuuma kivi lohkot ja että monet uhat kivet ovat kivet tulevat Puolan kallioita.

Miksi Hot Basalttikivet? Koska heillä lämmöllä 45 minuuttia ja on tarpeeksi paksu, niiden korkea suolapitoisuus nopeuttaa asiakkaiden verisuonia, jotka mahdollistavat niiden lihakset rentoutuvat ja verenkierto aktivoituu.

Nämä kivet ovat terapeuttisia basaltti kivi, joka on korkea rautapitoisuus ja pitää lämpöä parhaiten. Nämä kuuma kivi on valmistettu luonnon lava, vulkaanisia kiviä, jotka ovat huolellisesti ja taitavasti leikattu samaan muotoon eri kokoja. Sitten sinun täytyy vieläkin taitavasti työtä kiillottaa kiviä täydellisyyttä varsinkin kuuma kivi hieronta

Basalt on lava rock, joka on runsaasti rautaa ja magnesiumia, ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen kuumakivihoidoista, koska se on todella hyvä säilyttää lämpöä ja energiaa. Basalt tapahtuu syvällä tulivuori sisustus, jossa useita tuhansia vuosia on ollut kaikki luonnolliset ominaisuudet. Koska tulivuori purkautui ja laava koskettaa maaperän viileä pinta muodostuu kivi ja voidaan uuttaa.

8 suuria kiviä (selkä ja jalat)
12 Vuosina kivet (kädet ja käsivarret)
16 Pienet kivet (kasvot, otsa, niska)

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita

Lisäksi tilattiin tuotteita