(copy)

Halvin toimitus alkaen 139,14 €
Koodi: 147259
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
2 005,96 € 1 686,40 €
Verollinen: 326,40 €
st

Behandlingsstolar från Lux serien uppfyller perfekt de behov som uppstår från detaljerna för arbete i skönhetssalonger. Perfekt planerade funktioner gör dessa modeller idealiska för ett brett utbud av behandlingar som utförs i professionella salonger. Deras distinkta moderna utseende och eleganta detaljer gör att de passar in i nästan alla interiörer.

Elegans och funktionalitet hos viktig utrustning

Den elektriska kosmetikastolen Lux 273B är utrustad med 3 ställdon som styrs av en fjärrkontroll på kabeln. Enkel användning och anpassning till individuella behov underlättar avsevärt utförandet av en mängd olika behandlingar. Den karakteristiska, eleganta finishen, med bibehållen enkelhet, gör denna stol till ett attraktivt inslag i alla specialist salonger.

Fri justering med fjärrkontroll

Med en intuitiv fjärrkontroll kan stolen justeras smidigt i tre plan – den har justerbar höjd och vinklar på ryggstöd och fotstöd. Detta gör att du fritt kan ställa in positionen enligt den procedur som utförs för tillfället, vilket påverkar både användarens och utövarens komfort.

Användarvänliga funktioner

Höjden på sitsen är justerbar från 65 cm till 84 cm och när den är helt utdragen når stolen en längd på över 2 meter . Dessa dimensioner gör att utrustningen lätt kan användas av människor av olika höjd och gör den anpassningsbar till behoven hos både klienten och den person som utför proceduren. På höger sida av sätet har en speciell metall hållare för upphängning av fjärrkontrollen installerats, vilket avsevärt underlättar dess förvaring och gör den alltid till hands.

Bekväm sits och armstöd

En ganska bred sits garanterar komfort under långa behandlingar. Armstöden är rörliga i intervallet 180º, vilket gör det enkelt att komma in i stolen effektivt och ger bekväm åtkomst för den som utför proceduren. Vid behov är det möjligt att enkelt och snabbt ta bort dem .

Faciliteter för både ansikts- och kroppsbehandlingar

Nackstödet är utdragbart , vilket hjälper till att anpassa utrustningen till behoven hos användare av olika höjder, vilket ger ett stabilt stöd för huvudet under behandlingar. Ett hål i nackstödet dolt av en plugg och möjligheten att fritt fälla ut utrustningen till positionen för en soffa, vilket avsevärt ökar dess funktionalitet för ansikts- och kropps tjänster. Detta möjliggör oproblematisk utförande av olika typer av behandlingar , inklusive kosmetika, sjukgymnastik eller tatuering. De tillämpade lösningarna förbättrar användarkomforten och arbetsergonomin avsevärt .

En klassisk, uppskattad modell av en kosmetisk stol

Stolen är fylld med skum av lämplig hårdhet och täckt med behagligt läderimitation i grå nyanser. Tack vare användningen av ett material som är lätt att hålla rent och resistent mot utvalda desinfektionsmedel, är utrustningen bekväm att använda , motståndskraftig mot fukt och lätt att rengöra. En solid bas gjord av slitstarkt material i grå nyanser säkerställer stabilitet under behandlingar. Dekorativa trä element på armstöden skiljer stolen från andra modeller och är en visuellt tilltalande, elegant accent . Rätt profilerade fållar ger stolen ett stilrent utseende och gör sitsen ergonomisk.

Detaljerade mått anges på bilden.

Setet innehåller: sits med bas, trådbunden fjärrkontroll, strömförsörjning.


Data:

Typ: elektrisk

Antal ställdon: 3

Basfärg: svart

Klädselfärg: svart

Klädselmaterial: syntetiskt läder

Stolsfyllning: skum

Kontroller: fjärrkontroll

Effekt: 150 W

Spänning: 220-240 V

Garanti: 12 månader

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita