Sähkökosmetiikkatuoli 3 moottoria silllon basic musta (copy)

Halvin toimitus alkaen 135,93 €
Koodi: 146497
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
1 874,53 € 1 762,04 €
Verollinen: 341,04 €
st

Swehealthin sähkökosmetiikkatuoli Sillon Basic on luotu tuottamaan erinomaista suorituskykyä ja mukavuutta. Se on monitoimilaite, joka vie kauneushoidot uusiin korkeuksiin. Vaikuttavan toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta tämä tuoli on korvaamaton lisä jokaiseen ammattimaiseen kauneussalonkiin.

Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen:

Sillon Basic on varustettu kolmella toimilaitteella, joita kaikkia ohjataan helposti mukana tulevalla langallisella kaukosäätimellä. Säädä korkeus, selkänoja ja kulma tarkasti niin, että ne sopivat sekä asiakkaille että terapeuteille. Säädettävä korkeus 56-81 cm ja täyspituus 2 metriä, se voidaan mukauttaa vastaamaan erilaisia ​​​​tarpeita ja tarjoamaan maksimaalisen mukavuuden.

Optimaalinen mukavuus:

Ergonomisesti muotoiltu istuin on suunniteltu tarjoamaan optimaalista mukavuutta pitkien hoitojen aikana. Sillon Basic voidaan muuttaa leposohva-asentoon ja irrotettava pääntuen tyyny, joten se on täydellinen kaikkeen kosmeettisista hoidoista rentouttavaan hierontaan.

Säädettävä jalkatuki:

Säädettävä jalkatuki tarjoaa lisämukavuutta ja tukea hoitojen aikana. Manuaalisella vivulla kulmaa voidaan helposti säätää ja lukita mukavan asennon varmistamiseksi jokaiselle asiakkaalle. Lisäksi jalkatuen pituus on säädettävissä eri vartalotyyppien ja tarpeiden mukaan.

Tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne:

Tyylikäs muotoilu mustasta mattanahkaisesta keinonahasta ei ainoastaan ​​tarjoa hienostuneen estetiikkaa, vaan on myös helppo puhdistaa ja kestää kosteutta. Vankka rakenne ja hyvin tehdyt helmat takaavat pitkäkestoisen kestävyyden ja tyylin kaikissa sisätiloissa.

Mitat ja tekniset tiedot: Katso tarkemmat mitat ja tekniset tiedot oheisesta kuvasta.

Sillon Basicilla nostat kauneushoitosi uudelle tasolle yhdistämällä toimivuutta, mukavuutta ja tyyliä. Anna asiakkaillesi kokemus, jota he eivät pian unohda.


Sarja sisältää: kaukosäätimen, virtalähteen, tyynyn niskatuen reikään.

Tiedot:

Tyyppi: sähköinen

Toimilaitteiden lukumäärä: 3

Väri: mustan sävyt

Verhoilumateriaali: synteettinen nahka

Istuimen pehmuste: vaahtomuovi

Ohjaus: kaukosäädin, manuaali

Takuu: 12 kuukautta

Teho: 200W

Jännite: 220-230 V

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita