Electric hierontapöytä - Special Edition 2

Electric hierontapöytä - Special Edition 2 Special Edition II, jossa on paljon ominaisuuksia ja kauniisti muotoiltu muotoilu helpottaa sinulle kuin terapeutti, olitpa fysioterapeutti, hieroja, acupuncturist, lääkäri, jne. Se on kahden …

Halvin toimitus alkaen 149,56 €
Varastotilanne: Varastossa
Toimituksen status: 1-2 viikkoa
1 610,44 €
Verollinen: 311,70 €

Electric hierontapöytä - Special Edition 2

Special Edition II, jossa on paljon ominaisuuksia ja kauniisti muotoiltu muotoilu helpottaa sinulle kuin terapeutti, olitpa fysioterapeutti, hieroja, acupuncturist, lääkäri, jne. Se on kahden saksalaisen Dewert sähkömoottori, joka takaa nopean ja rauhallisella (kestää 30 sekuntia nostaa penkki alimmasta korkeimmalle tasolle), ja säädä hissin keskiosassa. Tämä tehdään mukana Jalkakytkin, joka on helppo käyttää. Haaraosa voidaan nostaa ja laskea manuaalisesti. Se on säädettävät niskatuet ja käsinojat, jotka tarjoavat ylellistä mukavuutta ja mahdollistaa potilaan hartiat rentoutumaan. Teräsrakenteita antaa voimaa ja vakautta jopa suuri potilailla. Sänky on erittäin liikkuva ja helppo liikkua ansiosta neljä käsipyörillä. Electric hoitopöydät varmistaa, että sinulla aina työskennellä oikealla korkeudella (osat selkää) ja sallia korkeuden muutoksia koko hoidon keskeytyksettä asiakkaalle. Joilla on enemmän korkeudensäätöalue kuin kannettava penkit tehdä se käyttäjäystävällinen ikääntyvien ja vammaisten asiakkaiden.

Sinulla on myös mahdollisuus liittää valinnainen jalkakytkin penkki lisävarusteena. Voit sitten korkeutta penkki molemmilta puolilta.

Kaikki tämä laitteita toimitetaan Special Edition II:

 - Multi-säädettävä niskatuki

 - Ihanan muhkeat tyynyt

 - Armhylla alle niskatuki

 - 4 lukittavaa pyörää

 - 1 Jalkakytkin (korkeussäädön ja keskiosan)

- 2 Devert laatu moottori (saksa)

- CE-sertifioitu ja UL testattu

- 30 päivän palautusoikeus: Lue lisää

asiakkaiden arvostelut

Ole ensimmäinen sum tälle tuotteelle

Arvostele tämä tuote

Sinun täytyy kirjautua sisään Arvioi tämä tuote

Samanlaisia tuotteita